Σπύρος Μπιμπίλας: Απαντά στους επικριτές του για τις «χαμογελαστές» φωτογραφίες στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη

Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το «παρών» στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη 8/3 για την τραγωδία στα Τέμπη. Ο Σπύρος Μπιμπίλας αλλά και πλήθος ηθοποιών βρέθηκαν στο συλλαλητήριο και διαμαρτυρήθηκαν για τους νεκρούς του δυστυχήματος.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με συναδέλφους  του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πόζαραν και στους φωτογράφους των πρακτορείων.

Τα στιγμιότυπα που ποζάρουν χαμογελαστοί σχολιάστηκαν αρνητικά από κάποιους, οι οποίοι υποστήριξαν ότι τα χαμόγελα περισσεύουν σε μια τέτοια στιγμή.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, λοιπόν, έσπευσε να απαντήσει δημόσια στους επικριτές του μέσω μιας ανάρτησης στο προφίλ του στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

Όσα έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Σήμερα που φαίνεται πόσο τρόμαξαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπων προσπαθούν με κιτρινισμό έντυπα κ διάφοροι εκ δεξιάς προερχόμενοι μέσα στα sosial midia να αμαυρώσουν την τεράστια συμμετοχή μας στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού επιλέγοντας φωτογραφικό υλικό που ” χαμογελάμε” ή και “γελάμε” όπως λένε.

Ξεχνούν οι αχρείοι πως η οικογένεια των ηθοποιών δεν βλέπεται κάθε μέρα και πως είναι ανθρώπινο συναίσθημα να βλέπεις τους φίλους σου να αγωνίζονται μαζί σου και ως εκ τούτου αυτό εξωτερικευεται με χαμόγελο! Ξεχνούν ότι μέσα στο τεράστιο πένθος όλων μας ή χαρά είναι μεγάλη όταν βλέπεις ότι ο λαός επιτέλους, κι έστω σοκαρισμενος από το τραγικό συμβάν και την ανευθυνότητα των κυβερνωντων, ξεχυθηκε αγανακτισμενος στους δρόμους.

Αχρειοι υποκριτές που δεν τολμάτε να βγείτε στους δρόμους κριτικαρετε με όποιο βρώμικο τρόπο θέλετε! Δεν θα μας πτοησετε! Εμεις τιμάμε τους αθώους που έχασαν των ζωή τους και με χαμόγελο κ χαρά, που είναι μέσα στην πορεία της ζωής, μαζί με τους νέους πάμε μπροστά να διορθώσουμε την πατρίδα μας που εσείς καταντήσατε ετσι…

Εσεις ασχοληθείτε με το.πενθομετρο,την λασπη και την κακία σας».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Αντωνά: «Υπήρξαν στον περσινό κύκλο του Survivor 2 παίκτες από την Κόκκινη ομάδα που είχαν κινητό»

 Ανθή Βούλγαρη: «Εξηγείστε μας τι στα κομμάτια κάνατε τόσο καιρό;»

 Ατζούν Ιλίτζαλι: Διέψευσε το δημοσίευμα ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς

Keywords
Τυχαία Θέματα