Ζωή Παπαδοπούλου: «Λαμβάνω σκληρά μηνύματα για τα κιλά της εγκυμοσύνης»

Με αφορμή την έναρξη των live της η Ζωή Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου και μίλησε για τα νέα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της.

«Η κόρη μου είναι πολύ καλή και βοηθάει και τους δυο γονείς της. Το πρώτο διάστημα ήταν το πολύ δύσκολο. Η μητρότητα είναι κάτι το τόσο καινούργιο.

Κάθε μέρα λέω “αυτό το πλάσμα είναι δικό μας;”. Η κόρη μας είναι

ένα θαύμα, νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη, είναι ένα δώρο. Είμαι ευτυχισμένη», ήταν τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας.

Σχετικά με τον σύζυγό της, Θοδωρή, η Ζωή Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε: «Είμαι τυχερή και ευγνώμων που ο Θοδωρής είναι δίπλα μου στο μεγάλωμα της κόρης μας. Ο έρωτας με τον σύζυγό μου δυνάμωσε μετά τον ερχομό του παιδιού μας. Ένιωσα συναισθήματα αλλιώτικα».

Ακόμα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην αγχωτική περίοδο που πέρασε μέχρι να κρατήσει την κόρη της στα χέρια της: «Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που κρατάω στην αγκαλιά μου την κόρη μου. Εμείς σκεφτόμασταν ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Πέρασα από περιόδους με άγχος. Το βιώνει και η γυναίκα και ο άντρας. Είχα δύο άτυχες εγκυμοσύνες».

Τέλος, η Ζωή Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει για τα κιλά της μετά την εγκυμοσύνη: «Λαμβάνω αρνητικά μηνύματα από γυναίκες. Σκληρά μηνύματα για τα κιλά της εγκυμοσύνης, πολύ αδιάκριτες ερωτήσεις. Η γυναίκα βάλλεται από παντού, τι να κάνουμε».

Διαβάστε ακόμα:

 Τέμπη: «Ραγίζει» καρδιές ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς – «Ζητώ δύναμη από τον θεό για να σταθώ στα πόδια μου»

 Κώστας Καραφώτης: H πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Κάτια Μάνου -Φωτογραφίες

 Θάνος Καληώρας: Συγκινεί για την απώλεια της Τζέσυς Παπουτσή -«Δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι έρχεται το τέλος της»

Keywords
Τυχαία Θέματα