Σπύρος Φωκάς: Η πρώτη φωτογραφία από το κέντρο αποκατάστασης

Ο Σπύρος Φωκάς έδωσε ακόμα μία μεγάλη μάχη για τη ζωή του και την κέρδισε! Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε κέντρο αποκατάστασης μετά το χειρουργείο που έκανε στη χολή του.

Ο Σπύρος Φωκάς εισήχθη σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών πριν από περίπου έναν μήνα και εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν μια σοβαρή λοίμωξη στη χολή. Ο ίδιος χρειάστηκε να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου και παρά την κρισιμότητα της κατάστασής του, τελικά ο ίδιος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Από

την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, τον στηρίζει και το δίνει δύναμη προκειμένου να αναρρώσει πλήρως και μαζί να επιστρέψουν στην ασφάλεια και στην ηρεμία του σπιτιού τους. Η ίδια πέρασε στιγμές αγωνίας, όμως τώρα χαμογελάει στο πλευρό του αγαπημένου της.

Ο Σπύρος Φωκάς στο κέντρο αποκατάστασης

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Λίλιαν Φωκά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Facebook την πρώτη φωτογραφία του ηθοποιού μέσα από το κέντρο της αποκατάστασης. Ο Σπύρος Φωκάς βρίσκεται καθισμένος σε μια καρέκλα στο μπαλκόνι του δωματίου όπου φιλοξενείται και η σύζυγός του τον απαθανατίζει.

Η ίδια ενημερώνει πολύ συχνά τους followers της για την κατάσταση της υγείας του Σπύρου Φωκά, μιας και τα μηνύματα με ευχές και περαστικά που δέχεται είναι πολλά.

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκινεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είναι πάντα στην ψυχή μου και παρούσα στη ζωή μου»

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Φέτες» οι κοιλιακοί της επτά μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

 Νίκος Μπάρτζης: Η αινιγματική ανάρτηση που δημιουργεί ερωτηματικά – «Πίσω από την πλάτη μου…»

Keywords
Τυχαία Θέματα