Σπύρος Μαρτίκας για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Κρίμα, έμπαινε στο σπίτι μου και απλά δεν θα ξαναμπεί ποτέ»

Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε πριν από δύο εβδομάδες από το «Survivor All Star» και πλέον βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και στην αγκαλιά της συντρόφου του, Βρισηίδας Ανδριώτου.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη συνάντησαν τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίοι αναφέρθηκαν -μεταξύ άλλων- στα αρνητικά σχόλια που δέχονται ως ζευγάρι, αλλά και στη σχέση τους σήμερα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Μια παρουσιάστρια είπε ότι δεν της άρεσε που ο Σπύρος με φιλούσε και κοιτούσε την κάμερα.

Ο Σπύρος είχε πάθει πολιτισμικό σοκ, ένιωθε άβολα, ήθελε να είναι διαχυτικός με εμένα αλλά δεν μπορούσε. Αντί να δουν ένα ζευγάρι και να πουν “τι ωραία που είναι ερωτευμένοι” κάθονται και λένε ότι κακία υπάρχει», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Με τη σειρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι επειδή αγκάλιασα και φίλησα την κοπέλα μου μπροστά στις κάμερες, έπρεπε να αλλάξει σήμανση η εκπομπή. Αυξήθηκε η αγάπη μου για την Βρισηίδα, γιατί όσο έλειπα ήταν κυρία. Εγώ ήμουν εκεί και πάλεψα για εκείνη».

Όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Όσο για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είπε στη συνέχεια: «Δεν θα ήθελα ούτε η Βρισηίδα αλλά ούτε και εγώ να υποτιμήσουμε του εαυτούς μας. Έχουμε υψηλά το αίσθημα της αυτοεκτίμησης για να υποτιμήσουμε τόσο πολύ τους αυτούς μας. Ένα μεγάλο κρίμα για όλο αυτό που έγινε, γιατί έμπαινε στο σπίτι μου και απλά δεν θα ξαναμπεί ποτέ».

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο -Πότε επιστρέφει στην εκπομπή του

Ζήνα Κουτσελίνη: «Καθάριζα τουαλέτες, ήμουν η πιο καλή γκαρσόνα»

Marseaux: Η εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας της στα 17 της -«Είχα έναν υποστηρικτή και τον έχασα»

Keywords
Τυχαία Θέματα