Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μπορεί χθες να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά, αλλά…»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και ετοιμάζει βαλίτσες για το «Asia Express».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της στο Happy Day, αναφέρθηκαν σήμερα το πρωί 2/5 στην αποχώρησή του από την εκπομπή του Mega, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει ένα άγνωστο παρασκήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε πως ο Κωσνταντίνος Βασάλος ήταν δυσαρεστημένος με τον ρόλο που είχε πλέον στην εκπομπή…

«Να μπούμε λίγο στο παρασκήνιο.

Μπορεί χθες να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά και στο Instagram πολύ όμορφα και γενναιόδωρα… Υπήρχε όμως ένα τρελό παρασκήνιο πως ο Κωνσταντίνος ήταν βαθιά δυσαρεστημένος. Όχι επί προσωπικού με τη Σίσσυ, αλλά με την εκπομπή, που έχει κάνει σαφή στροφή στα κοινωνικά θέματα. Εγώ δε θα ξεχάσω που πριν ένα μήνα, ένα πρόσωπο που είναι στο τηλεοπτικό lifestyle ρεπορτάζ μού είπε πως “έφυγε ο Βασάλος από την εκπομπή ψάξ’το.” Η αλήθεια είναι πως χθες μπορεί να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά, αλλά στο κομμάτι του “Χαμογέλα και πάλι” πια ένιωθε πως ήταν τελείως διακοσμητικός. Δηλαδή δεν τον ικανοποιούσε καθόλου η παρουσία του. Αυτό γνωρίζω εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Διαβάστε ακόμα:

Ναταλία Γερμανού: Ξεκαθαρίζει αν ήταν εκείνη που ζήτησε 12.000 ευρώ από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το «Χαμογέλα και Πάλι»

Σασμός: Η διπλή αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω – κάτω

Keywords
Τυχαία Θέματα