Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μήνυμα για την πρεμιέρα του «Happy Day» -«Όταν προγραμματίστηκε, δε μπορούσαμε να φανταστούμε τις συνθήκες»

Μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα της στον Alpha με την εκπομπή «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων ημερών και εξομολογήθηκε πως όταν όταν δρομολογήθηκε η έναρξη της σεζόν για το 2023/24, κανείς δεν φανταζόταν τι θα συμβεί…

Το μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την πρεμιέρα του «Happy Day»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

«Αγαπημένοι μου φίλοι, καλή Κυριακή.

Εύχομαι κάθε ημέρα που ξημερώνει να είναι μία καλύτερη ημέρα για τη χώρα μας.
Μετά από ένα ομολογουμένως δύσκολο καλοκαίρι με συνεχή τραγικά γεγονότα που μας θλίβουν και μας θυμώνουν, αύριο καλούμαστε να επιστρέψουμε στο “Happy Day”.

Η αλήθεια είναι ότι όταν προγραμματίστηκε αυτή η πρεμιέρα πριν από μήνες, δε μπορούσαμε να φανταστούμε τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Ωστόσο θα είμαστε εκεί, συνεπείς, και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σας κρατήσουμε καλή συντροφιά. Θέλουμε να πιούμε μαζί σας το πρωινό μας καφέ, να σας ενημερώσουμε, να σας φτιάξουμε- όσο μπορούμε- τη διάθεση και φυσικά να κάνουμε την ωραία παρέα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Σας περιμένουμε λοιπόν αύριο το πρωί στο γνωστό ραντεβού των τελευταίων χρόνων λίγο πριν τις 7:45!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Καρβέλα: Συγκλονίζει για την απεξάρτησή της από το αλκοόλ -«Συνεχίζω να είμαι διαλυμένη και φοβισμένη»

Μυρτώ Αλικάκη: Νέος έρωτας για την ηθοποιό

Fame Story: Αυτά είναι τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής του μουσικού talent show

Keywords
Τυχαία Θέματα