Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτό είναι το σημείο που έγινε ο γάμος του – Όλο το παρασκήνιο

Στο σημείο που πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Στάθη Παναγιωτόπουλου πριν από ενάμιση μήνα και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας 1η Νοεμβρίου βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής T-live.

O πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την κατά πολύ νεότερη σύζυγό του σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα στη θάλασσα και το παρών έδωσαν ένα ζευγάρι φίλων, οι δύο μάρτυρες και ο αντιδήμαρχος Αλοννήσου.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θέλησε να κρατήσει κρυφό τον γάμο του και αυτός είναι και ο λόγος που τελέστηκε σε πολύ στενό κύκλο.

«Ο γάμος ήταν σε πάρα

πολύ στενό κύκλο γιατί ο ίδιος δεν ήθελε να το επικοινωνήσει. Ήμασταν έξι άτομα. Δεν ήθελε να βγάλουμε φωτογραφίες. Ήρθαν με τη σύζυγό του, έγινε ο πολιτικός γάμος και έφυγαν με το μηχανάκι», είπε χαρακτηριστικά ένας από τους μάρτυρες του μυστηρίου.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η σύζυγός του γνωρίστηκαν τον περασμένο Ιούλιο, όταν εκείνη πήγε στο μαγαζί του παρουσιαστή για δουλειά. Όπως ανέφερε ο μάρτυρας στο γάμο του, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, όμως κανείς δεν περίμενε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα παντρευόταν.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει εναντίον του

 MasterChef: Ο μαγειρικός διαγωνισμός επιστρέφει -Όσα θα δούμε στον νέο κύκλο

 Γιώργος Λιανός: «Υπήρχαν κάποιες συνεργασίες που είχαν ιδιαίτερες συνθήκες»

Keywords
Τυχαία Θέματα