Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολογείται αύριο στον εισαγγελέα -Όσα είπε ο δικηγόρος της καταγγέλουσας

Μετά την παράδοσή του στις αρχές την περασμένη Πέμπτη (22/12), ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πρόκειται να απολογηθεί αύριο (27/12) στον εισαγγελέα για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Με αφορμή, λοιπόν, τις τελευταίες εξελίξεις, ο δικηγόρος της καταγγέλουσας, Απόστολος Λύτρας, μίλησε σήμερα το πρωί (26/12) στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη, «Τώρα, ότι συμβαίνει» και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα προκύψουν και άλλα πράγματα στην υπόθεση. Έχω ήδη στα χέρια μου δυο email που μου ήρθαν ανώνυμα αλλά

έχω έρθει σε επαφή και με άλλη μια κοπέλα. Οι καταγγελίες αυτές λένε τα ίδια πράγματα, ότι κατά το παρελθόν, την περίοδο που είχαν σχέση εκείνος κατέγραψε τις προσωπικές τους στιγμές και τις δημοσίευσε σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση της δεύτερης κοπέλας, το υλικό είναι ακόμη αναρτημένο στο διαδίκτυο».

Μετά από λίγο, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είχε κάνει καμία κίνηση για να διαγράψει το υλικό που είχε αναρτήσει στις διάφορες ιστοσελίδες που το είχε ανεβάσει.

Όσο για τη ποινή που μπορεί να επιβληθεί στον πρώην συμπαρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα», ο δικηγόρος ανέφερε:

«Προβλέπεται ποινή κάθειρξης μέχρι δέκα χρόνια. Τα 4-5 θα είναι αυτά που θα εκτίσει ο καταγγελόμενος. Αύριο θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί ή όχι να προφυλακιστεί αφού ο εισαγγελέας θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ύποπτος διαφυγής ή αν υπάρχει πιθανότητα να διαπράξει και πάλι το ίδιο αδίκημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Σάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε, μετά το δυνατό κρύωμα που πέρασε

Η Φάρμα: Φιλιά κάτω από την κουβέρτα για την Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

J2US: Αυτά είναι τα ζευγάρια που πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Keywords
Τυχαία Θέματα