Στάθης Σχίζας – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι νέες αντιδράσεις μετά τις φήμες επανασύνδεσης

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται εδώ και μερικούς μήνες ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λόγω της αποκάλυψης για τον ξαφνικό χωρισμό τους.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι φήμες θέλουν την επιχειρηματία και τον νικητή του «Survivor 2022» να είναι κοντά στην επανασύνδεση, ωστόσο, ο Νίκος Γεωργιάδης επικοινώνησε μαζί τους και χτες (10/10) ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» πως οι δυο δεν παραδέχονται κάτι τέτοιο.

Οι νέες αντιδράσεις μετά της φήμες περί επανασύνδεσης

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος συνάντησαν τον Στάθη

Σχίζα έξω από το καινούριο μαγαζί που ετοιμάζει και 0 ίδιος δήλωσε -μεταξύ άλλων- πως αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου προσωπική ζωή.

«Τρέχω για τις ετοιμασίες του μαγαζιού, πλησιάζει η ημέρα που θα ανοίξουμε. Είχα πρόταση για πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής αλλά δε θα μου ταίριαζε. Αυτή τη στιγμή δεν έχω προσωπική ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Star η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ενοχλημένη με όλα όσα έχουν ειπωθεί περί επανασύνδεσης. Όπως μετέφερε η Μαίρη Αργυριάδου, η ίδια δεν ήθελε να μιλήσει καθόλου για το συγκεκριμένο ζήτημα στην κάμερά τους.

Διαβάστε επίσης:

Αντιγόνη Ψυχράμη: Άνοιξε την καρδιά της μετά τη γέννηση της κόρης της -«Πιστεύω ότι θα βρεθεί σιγά σιγά η ισορροπία μέσα μου»

I’m a celebrity, get me out of here: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα!

Δημήτρης Λαγιόπουλος: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του –Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα