Στάθης Σχίζας: «Ερωτεύτηκα» -Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Έντονα συζητήθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Στάθης Σχίζας, λόγω του ξαφνικού χωρισμού του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο ίδιος είχε αναφέρει για την πρώην σύντροφό του και την προσωπική του ζωή: «Υπάρχουν στιγμές αμηχανίας όταν βρισκόμαστε σε κάποια μέρος. Είναι λίγο περίεργο από εκεί που έχει συνηθίσει να πηγαίνεις μαζί, ξαφνικά να πηγαίνεις χώρια και να συναντιέσαι εκεί. Δεν είναι ευχάριστο ένας χωρισμός να παίρνει τόσο μεγάλη δημοσιότητα, θα μου πεις ότι εμείς το δείχναμε οπότε λογικό, αλλά και πάλι δεν είναι ευχάριστο. Σε έναν χωρισμό

θες να ξεχνάς, να μην ακούς, αλλά όταν το έχεις προβάλει τόσο πολύ, δεν γίνεται».

Aυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί καθόλου η προσωπική μου ζωή, κοιτάω μονό τη δουλειά μου, το παιδί μου και την οικογένειά μου. Έναν νέο έρωτα δεν το κυνηγάς, περιμένεις να έρθει μόνος του».

Η σχέση με τα social media και η τρυφερή ανάρτηση

O Στάθης Σχίζας είναι λάτρης των social media και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά, ο νικητής του «Survivor 2022» προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας δημοσίευσε στο προφίλ του ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι και πάνω στο post έγραψε: «Ερωτεύτηκα».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο τραγουδιστής Tony Bennet σε ηλικία 96 ετών

Τζίνα Ντρούλις: Πότε και που θα γίνει η κηδεία της

Μιχάλης Μπουρμπούλης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του

Keywords
Τυχαία Θέματα