Στάθης Σχίζας κατά Κατσούλη: «Βρίσκεσαι ακόμα στον μικρόκοσμο του παιχνιδιού»

Ο Στάθης Σχίζας και ο Σάκη Κατσούλης είχαν μια έντονη διαφωνία κατά τη διάρκεια του τελικού του «Survivor All Star» με αφορμή όσα είπε ο πρώτος για την οικειοθελή αποχώρησή του από το παιχνίδι. Ειδικότερα, ο Στάθης Σχίζας χρησιμοποίησε τον όρο ανθρωποφαγία – όπως έχουμε δε κι άλλους παίκτες να το κάνουν – με τον Σάκη Κατσούλη να διαφωνεί έντονα, τεκμηριώνοντας την άποψή του.

«Ο Νίκος ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήξερε ότι θα αποχωρήσω, προσπάθησε να με πείσει να παραμείνω. Του είπα να συνεχίσει εκείνος για εμάς και το απέδειξε,

γιατί σήμερα βρίσκεται εδώ. Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αποχώρησή μου, δεν ταίριαζα πια εκεί μέσα.

Το παιχνίδι είχε γίνει ανθρωποφάγο και απάνθρωπο. Ήταν πολύ έξω από τη δική μου φιλοσοφία. Οπότε άφησα τον Νίκο να προχωρήσει, του βγάζω το καπέλο που τα κατάφερε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας. Τότε, ο Σάκης Κατσούλης πήρε τον λόγο και παρουσίασε τη δική του οπτική:

«Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται, οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα. Δεν θέλω καν να ξεστομίζω τη λέξη “ανθρωποφαγία”. Καθένας εκλαμβάνει τα γεγονότα όπως εκείνος τα αισθάνεται. Εγώ δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο από τους συμπαίκτες μου, ίσως έπαιζα το παιχνίδι διαφορετικά.

Δεν συμφωνώ με τον όρο ανθρωποφαγία. Εμένα δεν με τιμάει να πω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω, γιατί με κάποιον τρόπο του ταίριαζε το παιχνίδι. Περάσαμε και αντέξαμε όλοι τα ίδια, σέβομαι όμως την άποψη του καθενός. Δεν το μετάνιωσα ποτέ κι αν ξαναμπώ θα μπω για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι για τη στρατηγική».

Ο Στάθης Σχίζας απαντάει στον Σάκη Κατσούλη μετά την τοποθέτησή του για την ανθρωποφαγία

«Σάκη, επειδή είχε πολλή φασαρία και δεν άκουσα τι μου απάντησες, μόλις βγεις με το καλό και δεις τις συνεντεύξεις όλων των παικτών που αποχώρησαν, θα καταλάβεις τι εννοούσα.

Επειδή δε σου άρεσε η λέξη ανθρωποφαγία, την έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί από τους παίκτες. Σε δικαιολογώ γιατί ακόμα βρίσκεσαι στον μικρόκοσμο του παιχνιδιού. Πάντα σου άρεσε να μιλάς εκ του ασφαλούς και ποτέ μπροστά στα γεγονότα», ήταν η απάντηση από τον Στάθη Σχίζα.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο μεγάλος τελικός

 Γωγώ Φαρμάκη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο! Ο τρόπος που το εντόπισε και η συνάντηση με τον ληστή

 Τριαντάφυλλος για Μπάρτζη: «Πέρασες 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες όλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα