Σταυρούλα Χρυσαειδή – Παναγιώτης Τριβιζάς: Χώρισαν τρεις μήνες μετά τον γάμο

Μία αποκάλυψη – βόμβα έκανε το «Πρωινό μας», αναφέροντας πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή χώρισε από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Τριβιζά, τρεις μήνες μετά τον γάμο τους. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Πόρτο Ράφτη, με πολλούς παίκτες του Survivor να δίνουν το παρών.

Το ρεπορτάζ μετέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, αναφέροντας πως χθες η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης γιόρτασε τα γενέθλιά της κάνοντας ένα μεγάλο πάρτι από το οποίο απουσίαζε ο Παναγιώτης Τριβιζάς. Σύμφωνα με την ίδια

πηγή, η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει μετακομίσει από το σπίτι που έμεναν μαζί, γεγονός που επιβεβαιώνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

«Μπορεί να είναι ένας καυγάς και να τα ξαναβρούν», σχολίασε η Φαίη, με τον Νίκο Γεωργιάδη να προσθέτει: «Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στα τέλη Νοεμβρίου που είχε εκείνος τα γενέθλιά του. Μακάρι να τα βρουν».

Να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια του Survivor ο Παναγιώτης Τριβιζάς στήριξε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή ενώ εκείνη μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της.

Διαβάστε ακόμα:

 Έγκυος η Εύα Τσάχρα! Η τρυφερή ανακοίνωση στα social media

 Πρωινό μας 19/12: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει για το «Survivor All Star» – «Δεν θέλω να πάω»

Keywords
Τυχαία Θέματα