Σταυρούλα Χρυσαείδη: Η πρώην παίκτρια του Survivor κάνει πρόβα νυφικού

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Σταυρούλα Χρυσαείδη μαζί με τον σύντροφό της, Πάνο Τριβιζά. Η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε πρόβα νυφικού και μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Open Weekend» για τον επικείμενο γάμο της.

«Είναι όλα έτοιμα ευτυχώς! Όταν γύρισα είχα βρει αρκετά πράγματα έτοιμα από τον Πάνο αλλά εννοείται ότι ήθελα και εγώ να τα δω και να τα εγκρίνω. Ξέρεις, οι γυναίκες πρέπει να τα βλέπουμε αυτά. Το νυφικό το έχω βρει, θα έχει την υπογραφή της Άννας Βενέτη

και την ευχαριστώ πολύ που επιμελήθηκε το νυφικό μου. Ο σύντροφός μου δεν έχει δει το νυφικό κι ούτε πρόκειται μέχρι την ημέρα του γάμου. Εδώ δεν έχω δει εγώ το κοστούμι», είπε η Σταυρούλα Χρυσαείδη σχετικά με τις ετοιμασίες του γάμου της.

Όταν η πρώην Survivor ρωτήθηκε για τους συμπαίκτες που θα καλέσει στον γάμο της, η ίδια απάντησε: «Καλεσμένοι στον γάμο δεν θα είναι όλοι οι παίκτες του Survivor γιατί κάποιους δεν τους γνώρισα. Θα είναι μόνο αυτοί που έκανα παρέα στο παιχνίδι. Δεν έχω καλέσει τον Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά ούτε την Ασημίνα Χατζηανδρέου».

Όσον αφορά στο αν η Σταυρούλα Χρυσαείδη θα πατήσει το πόδι του γαμπρού, ξεκαθάρισε: «Το πόδι εννοείται ότι θα το πατήσω, αν και ο σύντροφός μου μού είπε όχι».

Διαβάστε ακόμα:

 Χαμογέλα και Πάλι: Αποχώρησε από την εκπομπή μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα

 Μιχαήλ Βαρθακούρης: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας – «Το έψαξα, πήγα σε γιατρούς, όλοι μου έλεγαν…»

 Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της θα πάει πρώτη δημοτικού! Η φωτογραφία και το σχόλιο της παρουσιάστριας

Keywords
Τυχαία Θέματα