Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβιζάς αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους τρεις μήνες μετά τον γάμο τους. Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο αθλητής φαίνεται πως περνούσαν μια μεγάλη κρίση την τελευταία περίοδο κι έτσι θέλησαν να αποστασιοποιηθούν και να πάρουν τον χρόνο τους, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Η είδηση του χωρισμού της Σταυρούλας Χρυσαειδή από τον Παναγιώτη Τριβιζά έκανε τον γύρο του διαδικτύου από χθες, με την εκπομπή της Σταματίνας

Τσιμτσιλή «Happy Day» να επικοινωνεί με το πρώην ζευγάρι προκειμένου να τοποθετηθεί επί του θέματος. Τόσο η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης όσο και ο αθλητής απέφυγαν να σχολιάσουν τα δημοσιεύματα, λέγοντας «ουδέν σχόλιο».

Σε αντίθεση με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο που χώρισαν επειδή εκείνη θα συμμετάσχει ξανά στο Survivor, στον γάμο της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβιζά δεν τέθηκε τέτοιο θέμα αλλά ούτε υπήρξε κάποιο τρίτο πρόσωπο σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha.

«Μου ήρθε μια πληροφορία ότι περνούσαν μια φάση με γκρίνια και καβγάδες, για αυτό μπορεί να τα ξαναβρούν», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε ακόμα:

 Τριαντάφυλλος: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του – Σοκάρει η εικόνα της

 Δήμητρα Παπαδήμα για Ελένη Μενεγάκη: «Στημένη δεν είναι η εκπομπή της;»

 Νίκος Ξανθόπουλος: Στην εντατική ο ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα