Στέφανος Κασσελάκης: Το 13 τ.μ. διαμέρισμα που ζούσε ο σύντροφός του στη Νέα Υόρκη πριν την γνωριμία τους

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από εκείνη τη στιγμή βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας και έχει δεχτεί αρκετή κριτική, ωστόσο αναμένεται να περάσει σύντομα στην αντεπίθεση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δε φοβάται να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και γι’ αυτό δεν έκρυψε ποτέ τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Εδώ και τέσσερα χρόνια, ο ίδιος βρίσκεται σε μια πάρα πολύ όμορφη και υγιή

σχέση με τον Tyler McBeth, με τον οποίο έχουν υπογράψει μάλιστα και σύμφωνο συμβίωσης.

«Γνώρισα τον Tyler στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι. Δεν έχω γκέι ατζέντα. Έχω ανθρώπινη ατζέντα. Με προτάσεις που τις διαβάσατε πριν από μερικές μέρες, που άλλοι φοβούνται να τις πουν», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στο βίντεο της υποψηφιότητάς του.

Το απόγευμα της Πέμπτης 31/8, στην εκπομπή «Live News» είδαμε το σπίτι που ζούσε ο Tyler στην Νέα Υόρκη πριν γνωρίσει τον Στέφανο Κασσελάκη. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα μόλις 13 τ.μ. στο West Village, το οποίο ωστόσο είναι γεμάτο από έξυπνες ιδέες αξιοποίησης κάθε εκατοστού.

Ο Tyler McBeth είχε ανοίξει το σπίτι του σε γνωστή ιστοσελίδα και είχε μιλήσει για το διαμέρισμα του και τον ίδιο.

«Είμαι νοσηλευτής στη Νευροχειρουργική ΜΕΘ της Νέας Υόρκης και επίσης φοιτητής πλήρους απασχόλησης που εργάζομαι στο διδακτορικό μου. Καθώς βυθίζομαι σε ένα τόσο πολυάσχολο και απαιτητικό περιβάλλον εργασίας, εκτιμώ ότι επιστρέφω στο σπίτι σε ένα άνετο, ασφαλές και γαλήνιο περιβάλλον. Το ότι πρέπει να δουλέψω σε αυτήν την πανδημία με έκανε να εκτιμώ ότι επιστρέφω σπίτι σε ένα διαμέρισμα που λειτουργεί ως ένα πολύ ήρεμο και ασφαλές μέρος», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Tyler McBeth έφυγε ωστόσο από το μικροσκοπικό αυτό διαμέρισμα λίγους μήνες μετά την γνωριμία του με τον σύντροφό του, αφού σύντομα μετακόμισε σε εκείνου το σπίτι.

Δείτε παρακάτω σχετικά στιγμιότυπα που προβλήθηκαν στην εκπομπή του Mega

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το βίντεο από τις διακοπές με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη

Ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη και τον γιο της -Το μήνυμα στα social media

Μαρία Μπακοδήμου: Ξεσπά για το bullying στη Σάσα Σταμάτη- «Τους κάνετε να φοβούνται ακόμα περισσότερο την διαπόμπευση»

Keywords
Τυχαία Θέματα