Στέλιος Λεγάκης: «Λιποθύμησα πριν μπω στη γέννηση της κόρης μου»

Πριν από λίγους μήνες, ο Στέλιος Λεγάκης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και το γεγονός αυτό τον ταξίδεψε αναμφισβήτητα στον έβδομο ουρανό, αφού σήμερα δηλώνει χωρίς καμία δεύτερη σκέψη πως είναι χαζομπαμπάς.

Η σύντροφός του γνωστού τραγουδιστή, Ειριάννα Συρίγου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Μιχαέλια. «Θα σε αγαπάμε για πάντα και θα είμαστε δίπλα σου να σε προσέχουμε και να ζήσεις την ζωή σου όπως θα την ονειρευτείς! Η μαμά και ο μπαμπάς», είχε γράψει Στέλιος Λεγάκης στα social media

με αφορμή την γέννηση της μικρής του πριγκίπισσας.

Το πρωί της Πέμπτης 15/6, ο Στέλιος Λεγάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην μικρή Μιχαέλια και στις αλλαγές που έφερε ο ερχομός της στην καθημερινότητά του και στη σχέση με την αγαπημένη του.

Όσα είπε ο Στέλιος Λεγάκης στην κάμερα του Open

«Το γούρι του 2023 για μένα νομίζω πως είναι η κόρη μου. Πλέον είναι 3 μηνών. Είμαι άπειρα χαζομπαμπάς. Η στιγμή που την πήρα για πρώτη φορά αγκαλιά ήταν μέσα στη γέννα, όπου μπήκα και λιποθύμησα πριν μπω. Δεν ξέρω γιατί», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «Έπιασα το χεράκι της όταν βγήκε και η αλήθεια είναι ότι δεν το συνειδητοποίησα ότι πιάνω το χεράκι του παιδιού μου. Και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα! Δηλαδή την κοιτάζω και μένω έτσι».

Ο Στέλιος Λεγάκης συμπλήρωσε επίσης ότι «της τραγουδάω πάρα πολύ. Νομίζω πως για όλους τους νέους γονείς στην αρχή είναι δύσκολη η αλλαγή, μέχρι να βρεις τα πατήματα τώρα έχουμε βρει με την σύντροφο μου πάλι ο ένας τον άλλον γιατί το πρώτο δίμηνο ήμασταν χαμένοι».

Όσο για το πως σκέφτηκαν με τη σύντροφό του το όνομα της κόρης τους, ο Στέλιος Λεγάκης αποκάλυψε: «Θα την ονομάσουμε Μιχαέλια την μικρή, από τον τον πατέρα μου, τον Μιχάλη και το Αέλια που άρεσε στη σύντροφο μου».

Διαβάστε ακόμα:

Δήμητρα Παπαδήμα: «Ο ψυχίατρος μου έγραψε να παίρνω 9 χάπια τη μέρα»

Αποχωρεί από το MEGA η Αννίτα Πάνια; Oι προτάσεις που δέχτηκε

Νίκος Μουτσινάς: Το on air μήνυμα για το εθνικό πένθος -«Τι σημαίνει όμως αυτό; Γιατί είμαι εγώ εδώ;»

Keywords
Τυχαία Θέματα