Σταύρος Μπαλάσκας: Ενεπλάκη σε τροχαίο -«Ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου»

Το βράδυ της Τετάρτης (14/6) ο Σταύρος Μπαλάσκας έκανε μια ανάρτηση στα social media που αναστάτωσε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Συγκεκριμένα, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ και σε αυτή φαίνεται ότι τραυματίστηκε στο χέρι και στο πόδι του.

Σήμερα, ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha

και αποκάλυψε ότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του. Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε πως έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με αυτοκίνητο που είχε παραβιάσει τον κόκκινο φωτεινό σηματοδότη. Η περιγραφή του σοκάρει…

«Μία κοπέλα πέρασε με το ΙΧ της το Stop, “πλακωθήκαμε” στα φρένα κι εγώ κι αυτή, για να αποφύγω τη σφοδρή σύγκρουση μαζί της. Η μηχανή μου εξετράπη της πορείας της και έσκασα στο οδόστρωμα με τον δεξί μου ώμο, με αποτέλεσμα να πάθω πολύ σοβαρή ζημιά», είπε αρχικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε: «Κόπηκε ο υπερακάνθιος, κόπηκε ο τένοντας, κόπηκε ο υποπλάτιος. Με τα πολλά και τα λίγα ήρθα στο ΚΑΤ. Τρόμαξα πολύ και φοβήθηκα, γιατί ξαφνικά έπαψα να έχω δεξί χέρι, δεν κινούταν. Ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου, είχε κοπεί οτιδήποτε το στήριζε».

Κλείνοντας, ο Σταύρος Μπαλάσκας αποκάλυψε πως το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε διήρκησε 2μιση ώρες και πως θα πρέπει να διατηρεί το χέρι του δεμένο για τρεις μήνες.

Περαστικά!

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαδάκης: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη συνεργασία τους

Χρήστος Μάστορας: Η αποκάλυψη για το τραγούδι που θα αφιέρωνε στη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Ελένη Φουρέιρα: Ακύρωσε τη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη -Η επίσημη ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα