Σύλβια Δεληκούρα: «Έμεινα έγκυος στους έξι μήνες… Το παιδί ήταν λες και ήρθε να καταστρέψει την σχέση»

Μαμά ενός πολύ όμορφου αγοριού έγινε πριν από μερικά χρόνια η Σύλβια Δεληκούρα. Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της «Άσπας» στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» του ΑΝΤ1, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για το πώς βίωσε τον ερχομό του παιδιού της τους πρώτους κιόλας μήνες της γνωριμίας της με τον αγαπημένο της.

Αρχικά, για την γνωριμία της με τον σύντροφό της, είπε: «Ήταν φίλος μιας φίλης μου. Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ στην Γλυφάδα, όπου όλοι ήταν σε έναν χαμό και χορεύανε γιατί ήταν καλοκαίρι.

Εγώ δεν ήμουν σε αυτή τη φάση, όπως κι εκείνος γιατί ήταν πιο χαλαρός. Η ερώτηση που του έκανα ήταν τι ζώδιο είναι και μου είπε ότι είναι Ταύρος και έφυγε».

Και συνέχισε: «Χαθήκαμε το καλοκαίρι και ξεκινήσαμε μετά να κάνουμε παρέα τον Σεπτέμβριο. Ήμουν με μια παρέα και έρχεται ο Δημήτρης μου φέρνει το κράνος και το μπουφάν και μου λέει “πάμε να φύγουμε ταξίδι”».

Όσο για τον ερχομό του γιου της εξομολογήθηκε στη συνέχεια ότι «το παιδί στους πρώτους μήνες ήταν λες και ήρθε για να καταστρέψει όλη τη σχέση μας. Ήρθε πολύ νωρίς το παιδί! Εγώ στους έξι μήνες έμεινα έγκυος».

Διαβάστε ακόμα:

Τριαντάφυλλος κατά Σάκη Κατσούλη: «Δεν τον στηρίζω, είχαμε δώσει όρκο»

Γιώργος Παπαδάκης: «Δε πρόκειται να εγκαταλείψω το “Καλημέρα Ελλάδα”»

Μαρία Χάνου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών της -«Ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση, με πίκραινε»

Keywords
Τυχαία Θέματα