Σύλβια Δεληκούρα: Η αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της -«Τον ρώτησα τι ζώδιο είναι και έφυγε»

Για το «ατύχημα» που είχε στα πρώτα ραντεβού με τον σύζυγό της και για τον ρόλο που την ανέδειξε μίλησε η Σύλβια Δεληκούρα στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και την Φρίντα Καρακάση.

Η σγνωστή ηθοποιός που ξεχώρισε μέσα από τη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» που προβλήθηκε πριν από αρκετά χρόνια στον ΑΝΤ1,  αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον αγαπημένο της και αποκάλυψε ότι στο πρώτο τους ραντεβού τον ρώτησε τι ζώδιο είναι και εκείνος έφυγε. Παράλληλα, η Σύλβια Δεληκούρα παραδέχτηκε ότι υπάρχει ζήλια

στη σχέση τους και πως έχει ψάξει το κινητό του.

Όσα είπε η Σύλβια Δεληκούρα στην κάμερα του Mega

«Με το “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” έγινα γνωστή και με αγάπησαν πολύ τα κορίτσια. Είχα πάει στο σούπερ μάρκετ και ζήτησα από την κυρία, ένα τέταρτο μπέικον και με κοιτούσε σαν να είμαι η Άσπα του ρόλου. Στα γυρίσματα, οι κάμεραμαν έκοβαν το γύρισμα, γιατί κουνιόντουσαν από τα γέλια. Κάτι που με είχε φοβίσει ήταν όταν ήμουν στο “Σεσουάρ για δολοφόνους” και υπήρχε ένας θαυμαστής που μου έστελνε λουλούδια, ραβασάκια και ακολουθούσε το αυτοκίνητό μου», είπε αρχικά.

Όσο για τον σύζυγό της, η Σύλβια Δεληκούρα τόνισε «με τον σύντροφό μου συναντηθήκαμε σε ένα μαγαζί. Εγώ έκανα τη μοιραία, τον ρώτησα τι ζώδιο είναι, και έφυγε. Σ’ ένα από τα πρώτα μας ραντεβού, είχα πέσει από τη μηχανή και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Υπάρχει ζήλια στην σχέση μας. Πιο πολύ από εμένα».

Και κατέληξε: «Το “Δεν έχω ψάξει κινητό” θεωρώ ότι είναι ψέμα. Εγώ έχω ψάξει κινητό».

Διαβάστε ακόμα:

Μιμή Ντενίση για Αντώνη Τρίτση: «Έχω μιλήσει πολύ για εκείνον στη Μαριτίνα, ξέρει ότι ήταν ο μεγάλος μου έρωτας»

Γέννησε η Τζούλια Κόλλια! Η πρώτη φωτογραφία

Συγκινεί η Άννα Φλωρινιώτη: «Θα φτιάξω έναν οικογενειακό τάφο και θα περιμένω να είμαστε ξανά όλοι μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα