Συντετριμμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Συνόδευσε τη σορό της μητέρας του στην εκκλησία

Σήμερα είναι η μέρα που ο Γιώργος Αγγελόπουλος, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην κυρία Ράνια, που «έφυγε» από τη ζωή τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου μετά από σκληρή και γενναία μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής 29/9, η σορός μεταφέρθηκε από την Αθήνα στη Σκιάθο με πλοίο, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να συνοδεύει τη μητέρα του σε αυτό το ταξίδι. Η Δήμητρα

Βαμβακούση απουσίαζε από το πλευρό του, καθώς ταξίδεψε στο νησί ήδη από χθες και κατέφθασε στην εκκλησία μαζί με τον αδερφό του Γιώργου Αγγελόπουλου και την οικογένειά του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συντετριμμένος δίπλα στη σορό της μητέρας του

Ντυμένοι στα μαύρα και εμφανώς «μουδιασμένοι» από θλιβερό γεγονός έφτασαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Λιμνιάς λίγο πριν από τις 10 το πρωί. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι συντετριμμένος από τον χαμό της μητέρας του, όπως προδίδουν και οι κινήσεις του.

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο ίδιος έμεινε αμίλητος για λίγη ώρα μπροστά στο φέρετρο και στη συνέχεια το μετέφεραν μέσα στην εκκλησία.

Να θυμίσουμε πως η εξόδιος ακολουθία θα αρχίσει στις 12 και επιθυμία της οικογένειας είναι αντί για κατάθεση στεφάνων να δοθούν χρήματα στο Φιλανθρωπικό Σωματείου που έχει ιδρύσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος «Φύλακας Άγγελος».

Διαβάστε ακόμα:

 Άννα Βίσση: «Διερωτήθηκα πολλές φορές αν αξίζω τόση αγάπη»

 Εβελίνα Παπούλια: «Πέρασα σοβαρή κατάθλιψη, γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα»

 Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η νέα φωτογραφία από το νοσοκομείο – «Ανακαλύψαμε μία δυσλειτουργία στην μητροειδή βαλβίδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα