Τα διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν μέσα στο 2022

Τη χρονιά που αποχαιρετάμε δεν ήταν λίγοι οι γνωστοί Έλληνες αλλά και οι ξένοι celebrities που αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους, επισημοποιώντας τον έρωτά τους με τον γάμο.

Κάποιοι γάμοι από αυτούς είχαν στραμμένα πάνω τους όλα τα φλας των φωτογραφικών φακών και άλλοι έγιναν σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και μαθεύτηκαν λίγο καιρό αργότερα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα διάσημα ζευγάρια που αποφάσισαν να παντρευτούν μέσα στο 2022.

Κόνι Μεταξά -Μάριος Καπότσης

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν στις 9 Ιουλίου στα όμορφα Χανιά

της Κρήτης!

Η τραγουδίστρια και ο πολίστας επισφράγισαν την αγάπη τους σε μια ρομαντική τελετή δίπλα στη θάλασσα, ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν σε ένα απίθανο πάρτι που τα είχε όλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Ηλίας Βρεττός -Αναστασία Δεληγιάννη 

Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη παντρεύτηκαν τη Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Κύμης στην Εύβοια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από τρία χρόνια σχέσης, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Vrettos ♪ (@vrettos_ilias)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Vrettos ♪ (@vrettos_ilias)

Ορφέας Αυγουστίδης -Γεωργία Κρασσά 

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά παντρεύτηκαν στις 11 Ιούνιου σε ένα πολυτελές κτήμα στο Κορωπί.

Την ίδια μέρα, το ερωτευμένο ζευγάρι βάφτισε και τον γιο του, ο οποίος πήρε το όνομα Αχιλλέας- Κωνσταντίνος.

Νεσχάν Μουλαζίμ -Στέλιος Πολογεώργης

Η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο Στέλιος Πολογεώργης επισφράγισαν την αγάπη τους με πολιτικό γάμο, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στη Μύκονο.

Ο Δήμαρχος του νησιού των ανέμων, Κωνσταντίνος Κούκας πάντρεψε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μια τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και καλεσμένοι τους ήταν αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NESHAN MULAZİM POLOGEORGİ (@neshan_mulazim)

Μαυρίκιος Μαυρικίου -Ιλάειρα Ζήση 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσού, στην Κύπρο.

Εκεί έδωσε το παρών πλήθος κόσμου, ανάμεσα σε αυτούς φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, αλλά και άνθρωποι που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα και τους θαυμάζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαυρίκιος Μαυρικίου (@mavrikios_mavrikiou)

Αθηνά Ευμορφιάδη -Γιάννης Μαυροκορδάτος 

Η Αθηνά Ευμορφιάδη και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Γιάννης Μαυροκορδάτος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι μαζί πέντε χρόνια, επισφράγισε τον έρωτά του με θρησκευτικό γάμο στο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη. Μάρτυρες αυτής της ιδιαίτερης στιγμής για τη σχέση τους ήταν φυσικά όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο δημαρχείο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης.

Οι καλεσμένοι της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία ήταν μόλις δέκα, καθώς οι δυο τους επιθυμούσαν να μοιραστούν αυτή τη στιγμή μόνο με τους πολύ κοντινούς ανθρώπους τους και δεν ήθελαν η είδηση του γάμου τους να δει τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Ιωάννα Σιαμπάνη -Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος στις 4 Ιουλίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο πλευρό της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» και του επιχειρηματία, στην πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στον ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Siampani (@ioanna__siampani)

Γιώργος Μαυρίδης -Κρίστη Καθάργια 

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η εκλεκτή της καρδιάς του, Κρίστη Καθάργια παντρεύτηκαν στις 6 Μαϊού στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ως μάρτυρες συγγενείς και αγαπημένους φίλους ενώ κουμπάρος τους ήταν ο Γιώργος Κατσινόπουλος, με τον οποίο ο Γιώργος Μαυρίδης διατηρεί φιλία τα τελευταία χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans)

Γιώργος Τσούλης

Ο Γιώργος Τσούλης και η αγαπημένη του, Μαριαλένα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 25 Ιουνίου!

Το ευχάριστο γεγονός γνωστοποιήθηκε μέσα από τα social media του Νικόλα Ράπτη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στον γάμο του ερωτευμένου ζευγαριού και απαθανάτισε την όμορφη στιγμή.

Σταυρούλα Χρυσαειδή -Παναγιώτης Τριβιζάς

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβιζάς επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον θρησκευτικό γάμο τους, που έλαβε χώρα την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στον Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη.

Βέβαια, οι δυο τους πριν από λίγο καιρό χώρισαν, με την είδηση να γίνεται γνωστή πριν από λίγες μέρες μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας». Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως η πρώην παίκτρια του Survivor έχει μετακομίσει από το σπίτι που έμεναν μαζί με τον αγαπημένο της, γεγονός που επιβεβαιώνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Πριν από λίγο καιρό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και -μεταξύ άλλων- είχε αποκαλύψει πως παντρεύτηκε κρυφά με τον σύντροφό της, την ταυτότητα του οποίου η ίδια είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή από την πρώτη στιγμή.

Μερικούς μήνες μετά τον γάμο τους, η ίδια γνωστοποίησε μέσω Instagram πως χώρισε από τον σύντροφό της, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε επιλέξει εξαρχής να κρατήσει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που απέφευγε να δείχνει και να μιλά για τον σύντροφό της σε συνεντεύξεις της.

Jennifer Lopez -Ben Affleck

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στις 16 Ιουλίου με πολιτικό γάμο στο Los Angeles!

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε άδεια γάμου στην κομητεία Clark της Nevada και δυο τους ήθελαν να κρατήσουν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σχεδόν έναν μήνα αργότερα, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έκαναν και θρησκευτικό γάμο, ώστε να γιορτάσουν την επισημοποίηση της σχέσης τους μαζί με τα μέλη της οικογένειάς τους και τους καλούς φίλους τους.

Britney Spears -Sam Asghari

Η Britney Spears και ο σύντροφός της, Sam Asghari παντρεύτηκαν στις 9 Ιουνίου σε μια κλειστή τελετή, όπου παρευρέθηκαν λίγα αλλά αγαπημένα πρόσωπα, δηλαδή περίπου 60.

Το μυστήριο τελέστηκε στο Los Angeles και αμέσως μετά τον γάμο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι της pop star!

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν η Donatela Versace, η Madonna και η Selena Gomez.

Kourtney Kardashian -Travis Barker

Την Κυριακή 22 Μαϊου, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ιταλία.

O γάμος πραγματοποιήθηκε στο Portofino και το ζευγάρι είχε φτάσει στην περιοχή από την Παρασκευή (19/5) μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς.

Όλα τα παιδιά της Kourtney και του Travis ήταν εκεί, όπως επίσης και η οικογένεια Kardashian.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Πηγή φωτογραφιών: NDP/Instagram

Διαβάστε επίσης: 

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Brad Pitt: Έγινε 59 και το γιόρτασε με την καλλονή σύντροφό του

Τριαντάφυλλος για τη βαφτιστήρα του: «Μεγαλώνεις ένα παιδί για να έρθει κάποιος να στο σκοτώσει;»

Keywords
ζευγαρια, jennifer lopez, Britney Spears, los angeles, selena gomez, χανια, instagram, μυκονος, κυπρος, νέα, style, ξωκλήσι, θεσσαλονικη, media, survivor, super, jennifer, lopez, britney, ιουνίου, μυστήριο, pop, versace, madonna, selena, gomez, εμφάνιση, kim kardashian , κρητη, βασιλικος γαμος, αθηνα, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, instagram, μιλα, δημητρα αλεξανδρακη, αδεια, αχιλλεας, βημα, γαμος, ευβοια, ηθοποιος, θαλασσα, ιταλια, ξωκλήσι, φιλια, jennifer lopez, selena gomez, αγαπη, αδεια γαμου, γεγονος, γεωργια, γεωργιου, δημητρα, γινεται, δειχνει, ευχαριστο, εγινε, εμφάνιση, ζωη, ζηση, ζωης, ιδια, ιωαννα, καβουρι, κορωπι, κτημα, λεπτομερειες, μακρια, μαυρικιος, μηνες, μυστήριο, οικογενεια, ομορφη, ονομα, ορφεας, ορφεας αυγουστιδης, παιδι, παιδια, πεμπτη, πορτο ραφτη, συνεχεια, σπιτι, ταυτοτητα, τραγουδιστρια, τρια, φυσικα, φουρειρα, ομορφα, κωνσταντινος, britney, φιλοι, gomez, style, χωρα, ιουνίου, jennifer, κρυφα, κωνσταντινα, κυριακη, lopez, los angeles, madonna, media, μυκονο, pop, selena, survivor, versace, βρεττος, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα