Θοδωρής Αθερίδης: «Το να είσαι παππούς είναι καλύτερο από το να είσαι μπαμπάς»

Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, με καμάρι στην κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, αναφέροντας: «Μετά τα 16, τελείωσε η ιστορία. Το παιδί έχει τη ζωή του. Μέχρι τα 16 είναι υπό την επιτήρηση. Μετά τα 16 ότι έκανες, έκανες. Όχι ότι δεν ασχολείσαι, ασχολείσαι. Είσαι εκεί όταν σε θέλει αλλά

δεν είσαι εκεί για να κάνεις έλεγχο».

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε στον ρόλο του ως παππούς, μιας και εδώ και τρία χρόνια έχει έρθει στη ζωή τους ο μικρός Θοδωρής. «Το να είσαι παππούς είναι καλύτερο από το να είσαι μπαμπάς γιατί το παιδί δεν είναι δικό σου.Αυτό βεβαία σου τη δίνει λίγο, γιατί θα ήθελες να μπορείς να επέμβεις, αλλά είναι λάθος και δεν το κάνεις… Είναι μαγικό…», εξομολογήθηκε αρχικά ο ηθοποιός.

Ο ίδιος απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον εγγονό του και είναι ένας υπερήφανος παππούς! «Έξω από το εγγόνι μου θα σου πω, εμένα μετά τα 50 μου η ζωή μου καλυτέρεψε. Δεν ξέρω γιατί. Έχει να κάνει με αυτό που σας είπα: Κάθεται η μπίλια και λες εδώ είναι, κλείνεις ταμείο. Αυτό είναι. Προσπαθείς να έχεις την υγεία σου, για όσους το προσπαθούν, εγώ δεν είμαι από αυτούς που προσπαθούν. Μέχρι και πατίνι πήρα για να μην περπατάω. Απαράδεκτο είναι αυτό το πράγμα», δήλωσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Διαβάστε ακόμα:

 Έλενα Γαλύφα: Το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο

 Snik – Γιώτα Ιωαννίδου: Επανασύνδεση μετά τον σύντομο χωρισμό τους

 Σάκης Τανιμανίδης: Το πιο γλυκό βίντεο με τις δίδυμες! Πίνουν γάλα στην αγκαλιά του

Keywords
Τυχαία Θέματα