Τάκης Καραγκούνιας: Η αινιγματική ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο παίκτης που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το «Survivor All Star».

Ο μισθοφόρος είχε βγει στον τάκο μαζί με την Μελίνα Μεταξά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα αφήσει πίσω τους συμπαίκτες του και τον Άγιο Δομίνικο.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα,

ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης δημοσίευσε στο προφίλ του μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του και τη συνόδευσε με ένα αινιγματικό μήνυμα.

«Μείνετε συντονισμένοι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η στιγμή της αποχώρησης από τo «Survivor All Star».

Τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε  ότι ο Τάκης Καραγκούνιας  αποχωρεί από το παιχνίδι, ο Νίκος Μπάρτζης φώναξε δυνατά «ναι», μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό του για αυτή την εξέλιξη.

Μετά από αυτή την αντίδραση, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε εξοργισμένος: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι απόψε φεύγω ευγνώμων από το “Survivor”. Ευχαριστώ τον καλό Θεό που με είχε δυνατό και γερό εδώ πέρα να φύγω σώος. Χαίρομαι που στα πενήντα μου χρόνια είχα την τιμή να παίζω με τον…υπερπαίκτη τον Νίκο Μπάρτζη και να τον κερδίζω.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απαίσια συμπεριφορά του, τον απαίσιο τρόπο του ακόμα και σε αυτή την ύστατη στιγμή μου στο Survivor που εκτέλεσε ένα… καθήκον. Είναι δικαίωμά του να το κάνει. Ας κρίνει ο κόσμος λοιπόν ποιος είναι ο Νίκος Μπάρτζης».

Διαβάστε επίσης:

Ο Ορέστης Τζιόβας εξομολογείται: «Δεν έχω πάρει αγωγή, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξεσπά μετά τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή

Μάγδα Τσέγκου: «Ραγίζει» καρδιές με την ανάρτηση για τον χαμό του 14χρονου ανιψιού της

Keywords
Τυχαία Θέματα