Τατιάνα Στεφανίδου: Αναπολεί τις στιγμές στη Νέα Υόρκη με την κόρη της – «Μου λείπεις ήδη»

Η Τατιάνα Στεφανίδου μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών διακοπών της στα νησιά του Ιονίου, επέστρεψε στη βάση της και πριν προλάβει να μπει στους ρυθμούς της γνώριμης καθημερινότητας, ετοίμασε ξανά αποσκευές με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Η Λυδία Ευαγγελάτου, η μοναχοκόρη της Τατιάνας Στεφανίδου

και του Νίκου Ευαγγελάτου, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, καθώς σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο, ακολουθώντας το δικό της μονοπάτι. Και οι δύο γονείς της είναι υπερήφανοι για την πορεία της και βρίσκονται στο πλευρό της.

Πριν από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη μαζί με τη 19χρονη προκειμένου να τη βοηθήσει στην επανένταξη και, παράλληλα, να χαρούν μαζί μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς και να εξερευνήσουν την πόλη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα από το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Η παρουσιάστρια του «T-live» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα βίντεο αποτελούμενο από φωτογραφίες που τράβηξε κατά την παραμονή της στη Νέα Υόρκη. Μαμά και κόρη απόλαυσαν τις βόλτες τους και τον χρόνο που πέρασαν οι δυο τους, πριν την επιστροφή στη δουλειά και τη σχολή.

Πλέον, η Τατιάνα Στεφανίδου έχει γυρίσει στη βάση της και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής της. Ωστόσο, της λείπει ήδη η κόρη της και δε δίστασε να το εκφράσει δημόσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Διαβάστε ακόμα:

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Δε ξέρω αν θα γινόμουν μαμά από επιλογή, η εγκυμοσύνη προέκυψε»

Έλενα Γαλύφα για «Shopping Star»: «Κανείς δεν περίμενε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα…»

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό -«Το στομάχι μου είναι κόμπος»

Keywords
Τυχαία Θέματα