Bruce Willis: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του μετά την διάγνωση με άνοια

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Bruce Willis, καθώς μετά την αφασία διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια. Το γεγονός γνωστοποίησε η οικογένειά του με ανακοίνωση πριν από μερικές ημέρες.

«Η FTD είναι μια σκληρή ασθένεια, που πολλοί από εμάς δεν έχουμε ακούσει ποτέ, αλλά μπορεί να χτυπήσει τον καθένα. Για άτομα κάτω των 60 ετών, είναι η πιο κοινή μορφή άνοιας και καθώς μπορεί να περάσουν χρόνια μέχρι να διαγνωστεί, είναι πιθανότατα πιο κοινή από όσο νομίζουμε.

Σήμερα δεν υπάρχει θεραπεία, αλλά αυτό ελπίζουμε

να αλλάξει στο μέλλον. Καθώς η κατάσταση του Bruce εξελίσσεται, ελπίζουμε ότι η δημοσιότητα που θα δοθεί θα εστιάσει στο να ρίξει ένα φως σε αυτή την πάθηση για την οποία χρειαζόμαστε περισσότερη ενημέρωση και έρευνα», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας.

Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγος του ηθοποιού, Emma Heming, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά την τελευταία διάγνωση των γιατρών.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μία ειδικό που ασχολείται με το ζήτημα της φροντίδας ατόμων με άνοια, την οποία συνέδευσε με ένα μικρό κείμενο στο οποίο την ευχαριστεί για την βοήθεια που δίνει στην οικογένειά της αυτές τις δύσκολες στιγμές.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)



«Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με την Teepa Snow, που με έχει βοηθήσει να προσθέσω στην εργαλειοθήκη μου για την άνοια. Είναι αγαπητή, συμπονετική και καταρτισμένη πρωτοπόρος σε αυτό τον χώρο, η οποία κατευθύνεται με απόλυτη ενσυναίσθηση. Είναι ένα δώρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Emma Heming στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε ακόμα:

Τέμπη: Σήμερα η πρώτη κηδεία στην Κατερίνη

Ράνια Σχίζα: «Και μέσα σε όλα αυτά, τα ελληνικά μίντια – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων – δεν κάνουν καμία αναφορά»

Συγκινεί η Ναταλί Κάκκαβα: «Ένα μόνο θα σου ζητάω λοιπόν, πάρε τηλέφωνο όταν φτάσεις…»

Keywords
Τυχαία Θέματα