Τέμπη: Σήμερα η πρώτη κηδεία στην Κατερίνη

Ατέλειωτη είναι η θλίψη που έχει προκληθεί στο πανελλήνιο από τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων μετά τη φονική σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη. Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ την Τρίτη 28/2, σκορπίζοντας πόνο στις οικογένειές των θυμάτων.

Κάθε ώρα που περνά η λίστα με τους νεκρούς πληθαίνει, μιας και ταυτοποιούνται οι σοροί πολλών επιβατών που αναζητούνται. Μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών είναι 57, ενώ οι τραυματίες – κάποιοι από τους οποίους νοσηλεύονται στα νοσοκομεία – είναι 70.

Έρευνες

για τον εντοπισμό των αγνοούμενων πραγματοποιούνται από νωρίς το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου, ωστόσο περίπου 56 άνθρωποι δεν έχουν βρεθεί, με τις οικογένειές τους να αγωνιούν και να προσεύχονται για μια καλή είδηση.

Η 34χρονη Αθηνά από την Κατερίνη άνηκε στη λίστα με τους αγνοούμενους, όμως το βράδυ της Πέμπτης 2/3 ταυτοποιήθηκε με το DNA, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της. Η ίδια είναι δυστυχώς νεκρή.

Βρισκόταν στο τρένο μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα 2χρονο αγοράκι.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σήμερα 3/3 θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη η κηδεία της 34χρονης Αθηνάς, που «έφυγε» τόσο άδικα και τόσο ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της κι ολόκληρη την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

 Τέμπη – Πατέρας αγνοούμενου: «Είμαι σίγουρος ότι είναι σε πτωματική κατάσταση»

 Τέμπη: Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του 28χρονου μηχανοδηγού που σκοτώθηκε – «Σε περιμένω»

«Λύγισε» η Ράνια Τζίμα για την τραγωδία στα Τέμπη: Με το ζόρι συγκράτησε τα δάκρυά της

Keywords
Τυχαία Θέματα