Τέμπη: Συγκλονισμένη η Κατερίνη στην κηδεία της 34χρονης Αθηνάς

Τεράστια είναι η θλίψη που έχει σκορπίσει στη χώρα μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά την μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι και να τραυματιστούν ακόμα περισσότεροι.

Η λίστα με τους νεκρούς δεν έχει σταματήσει να μεγαλώνει, ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν αγνοούμενοι, οι οικογένειες των οποίων ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Δυστυχώς, η 34χρονη Αθηνά από την Κατερίνη,

που είχε μπει στη λίστα με τους αγνοούμενους, εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ της Πέμπτης 2/3. Η ίδια βρισκόταν στο τρένο μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος ζει αλλά νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι είχε φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι πριν από δύο χρόνια, ο οποίος δεν θα δει ποτέ ξανά τη μαμά του, αφού ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων.

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 3/3 πραγματοποιήθηκε η κηδεία της στην Κατερίνη, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star. Αυτή είναι η πρώτη κηδεία θύματος του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, καθώς κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως ένας τόσο νέος άνθρωπος έχασε τόσο άδικα τη ζωή του.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 34χρονης Αθηνάς, η οποία είναι συγκλονισμένη από τον χαμό της κόρης της. Η ίδια δεν έφυγε λεπτό πάνω από το φέρετρο της κόρης της, μέχρι και την τελευταία στιγμή βρίσκεται στο πλάι της.

Διαβάστε ακόμα:

 Τέμπη: «Λύγισε» on air η Κατερίνα Καινούργιου -«Πώς γίνεται να μεγαλώνεις ένα παιδί και να φεύγει με τέτοιον τρόπο;»

 Τέμπη – Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Ως μητέρα σκέφτηκα τους γονείς που είπαν στα παιδιά τους να πάρουν το τρένο»

 Τέμπη -Βέφα Αλεξιάδου: Το μήνυμα συμπαράστασης στις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους -«Σας νιώθω, κουράγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα