Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι όπου έμενα»

Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λάσπα.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του, την επιθυμία του κάνει τηλεόραση, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως πρόσφατα μετακόμισε σε νέο σπίτι.

Όσα δήλωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στη συνέντευξή του

«Χαίρομαι τη ζωή με τα λίγα και όχι με τα πολλά. Υπηρετώ πιστά την δουλειά που είχα

ονειρευτεί και έχω αγαπήσει, παρ’ ότι ο ανταγωνισμός είναι αθέμιτος και σκληρός. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο να ζητήσω δουλειά αλλά δεν έχει βγει πουθενά. Έχω πολύ καιρό να κάνω τηλεόραση, μου λείπει και την αγαπώ. Περιμένω προτάσεις», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Ο Θεός με αξίωσε στα 55 να νοικιάσω ένα μεγάλο σπίτι 100 τετραγωνικών. Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι που έμενα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, αγχώθηκα πάρα πολύ να βρω σπίτι, γιατί τα ενοίκια έχουν φύγει στον ουρανό».

Κλείνοντας, ο ίδιος ανέφερε για την οικογένειά του: «Εγώ δεν είχα ζήσει με οικογένεια οπότε μαθαίνω από την σύζυγό ό,τι αφορά το μεγάλωμα του παιδιού. Θέλω να τρώμε όλοι μαζί και τσαντίζομαι όταν κάποιος ασχολείται με το κινητό ή βλέπει τηλεόραση. Όταν φεύγω από το σπίτι λέω στον γιο μου “θέλω να προσέχεις τη μαμά. Στις γυναίκες φερόμαστε ωραία, πρέπει να είμαστε gentlemen”. Ο γιος μου ξέρει τις δουλείες του σπιτιού, γιατί στο σπίτι κατοικούμε και οι τρεις».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Χρονοπούλου: Το φέρετρο που διάλεξε για την κηδεία της -Όσα είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών

Νάνσυ Νικολαΐδου: Βούρκωσε στον αέρα του Mega -«Δε θα ξεχάσω την ημέρα που κάηκε το σπίτι μου»

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Μόνο μαγεμένοι μπορεί να είναι εκεί στον Βόλο για να ψηφίζουν ακόμα τον Μπέο»

Keywords
Τυχαία Θέματα