Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: Αποκάλυψε την κίνηση που έκανε λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2018, σε ηλικία 67 ετών, από όγκο στον εγκέφαλο. Η γνωστή ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με τον Θάνο Καληώρα, με τον οποίο είχαν αρχικά επί 10 χρόνια φιλική σχέση, η οποία κατέληξε σε έναν γάμο, ένα παιδί και έναν χωρισμό.

Οι δυο τους παρέμειναν πολύ καλοί φίλοι και μετά το διαζύγιό τους, ενώ μάλιστα η Τζέση Παπουτσή αγκάλιασε από την πρώτη κιόλας στιγμή τη νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της. Μπορεί σήμερα η ηθοποιός να μην είναι πια εδώ μαζί μας, όμως

ο Θάνος Καληώρας την θυμάται όποτε βρίσκεται με την εγγονή τους που έχει το όνομά της.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στον Κωνσταντίνο Αρκά και στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», όπου αναφέρθηκε στην απώλεια της Τζέσυς Παπουτσή και ανέφερε τι έκανε λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Η μεγάλη λύπη με τον χαμό της Τζέσυς, έξι μήνες μετά ήρθε η χαρά με τον ερχομό της μικρής Τζεσούλας. Η ζωή φέρνει και λύπες και χαρές. Την Τζέσυ την έχω στο μυαλό μου με τη μικρή, γιατί υπάρχει συνεχώς αναφορά του ονόματός της.

Την εγγονή μου την έχω σαν δεύτερο παιδί μου. Όταν πρωτοαντίκρισε η Τζέσυ την τωρινή μου γυναίκα, την αγκάλιασε και την έκανε να νιώσει τόσο όμορφα. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, χάρισε στη γυναίκα μου κοσμήματα για να τα έχει μαζί της», είπε αρχικά.

Παράλληλα, ο Θάνος Καληώρας μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο, τονίζοντας πως «ήταν πρωτόγνωρη, υπήρχε σεβασμός και αξιοπρέπεια. Ήταν απαιτητικός συνεργάτης γιατί ήταν κάτι καινούργιο γι’ αυτόν το καθημερινό σήριαλ».

Διαβάστε ακόμα:

Δανάη Μπάρκα: «Θα κάνω κατάψυξη ωαρίων τους επόμενους μήνες»

Μιμή Ντενίση – Λάκης Λαζόπουλος: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες μετά τη συμφιλίωσή τους

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Βαφτίζουν τον γιο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα