Θλίψη στην κηδεία του Θεόφιλου Βανδώρου

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Θεόφιλου Βανδώρου ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.

Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι από το χαμό του, ο πατέρας του, ο βετεράνος ηθοποιός Νίκος Βανδώρος, αλλά και η αδελφή του που στάθηκε δίπλα του σε αυτό τον δύσκολο αγώνα.

Η κηδεία του Θεόφιλου Βανδώρου έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο A’ Νεκροταφείο παρουσία ελάχιστων ατόμων λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον κορονοϊό.

Συγγενείς,

συνάδελφοι και φίλοι είπαν το “τελευταίο αντίο” στον ηθοποιό. Ανάμεσά τους, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μαίρη Βιδάλη και o Τζόνι Βαβούρας.

Μαίρη Βανδώρου (αδερφή Θεόφιλου Βανδώρου) με την κόρη της

Σπύρος Μπιμπίλας-Μαίρη Βιδάλη-Γιώργος Δανέσης

Σπύρος Μπιμπίλας-Τζόνι Βαβούρας

Ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’90 “Τμήμα Ηθών”.

Ήταν γιος του γνωστού ηθοποιού, Νίκου Βανδώρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Πέρασε μία δεκαετία στο Παρίσι όπου συνέχισε τις υποκριτικές σπουδές του, ενώ όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, έπαιξε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές όπως οι “Τμήμα Ηθών”, “Λάμψη” και “Φιλοδοξίες”.

Συμμετείχε, επίσης σε θεατρικές παραστάσεις, αρχαία δράματα, κλασικά αλλά και σύγχρονα έργα μεταξύ των οποίων ο «Ματωμένος Γάμος« του Λόρκα, η «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, η «Ιφιγένεια εν Ταύροις» του Ευριπίδη.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Περικλής Κονδυλάτος για Ανθή Σαλαγκούδη: «Αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησε να μου μιλάει μέσα στο Survivor»

Γιώργος Λιάγκας: Η χιουμοριστική ιστορία με τη Φαίη και τον Abramovich!

«Από την Ανθή Σαλαγκούδη δεν είχα ούτε το τηλέφωνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα