Το αγαπημένο κόκκινο κραγιόν της Ashley Graham στοιχίζει λιγότερο από €10 και είναι το ωραιότερο για τις γιορτινές σας εμφανίσεις

Η Ashley Graham διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μιας και περιμένει το πρώτο της παιδί. Φυσικά συνεχίζει κανονικά τις δημόσιες εμφανίσεις, πάντα λαμπερή και με τέλειο make up look. Άλλωστε είναι εκείνη που κατέρριψε το μύθο που θέλει τα μοντέλα να είναι αψεγάδιαστα και πολύ αδύνατα. Η Graham απέδειξε πως μια γυναίκα με καμπύλες, υπέροχο, δροσερό πρόσωπο και ειλικρινές χαμόγελο μπορεί να κάνει καριέρα στο modeling. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από

το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις 12 Ιούν, 2019 στις 2:29 μμ PDT

Όσο αφορά το μακιγιάζ αγαπάει πολύ το κόκκινο χρώμα στα χείλη και δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ. Έχει ανακαλύψει μάλιστα την ωραιότερη απόχρωση που κολακεύει σχεδόν όλους τους τόνους επιδερμίδας. Δεν είναι πολύ σκούρο, ούτε ροζ αλλά έχει την απόλυτη, κόκκινη απόχρωση που όλες λατρεύουμε. 

Το φόρεσε μάλιστα και στην τελευταία της εμφάνιση στο “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” στην οποία ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις 10 Δεκ, 2019 στις 7:11 μμ PST

Η ίδια μάλιστα με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως πρόκειται για την απόχρωση Fire & Ice της Revlon. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή κραγιόν του brand και στοιχίζει λιγότερο από €10. Για την ακρίβεια πωλείται ένα κραγιόν κάθε ένα λεπτό στην Αμερική!

Το συγκεκριμένο κόκκινο κραγιόν είναι ιδανικό τόσο για τις καθημερινές σας εμφανίσεις όσο και για τις γιορτινές που είναι πλέον πολύ κοντά. Εκτός από το υπέροχο χρώμα και τη λάμψη που αφήνει στα χείλη, παράλληλα τα περιποιείται και τα ενυδατώνει χάρη στη βιταμίνη Ε που περιέχει και το έλαιο από αβοκάντο. 

Αν λοιπόν χρειάζεστε ένα κόκκινο κραγιόν ενόψει των Χριστουγέννων, μη το σκέφτεστε. Είναι το ιδανικό. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μαύρο eyeliner, ακολουθώντας το κλασικό make up look αλλά και με έξτρα λάμψεις που θα πετύχετε απλώνοντας highlighter στα ζυγωματικά. Ταυτόχρονα δείχνει υπέροχο με χρυσή σκιά στα βλέφαρα αλλά και με smokey eye. Η απόφαση ανήκει σε εσάς. Το σίγουρο όμως είναι πως από την πρώτη στιγμή που θα το φορέσετε δεν θα το αποχωριστείτε όπως ακριβώς και η Graham.

Διαβάστε ακόμη:

H Apivita γιορτάζει 40 χρόνια ομορφιάς εμπνευσμένης από τη φύση

Το blush που θα χαρίσει δροσερή και υγιή όψη σε όλο το πρόσωπο -Δείτε τα ωραιότερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα