Charlize Theron, Ashley Greene & Margot Robbie: Τι φόρεσαν οι stars στην προβολή της ταινίας Bombshell

Η Αshley Greene, η Charlize Theron και η Margot Robbie έκανα 3 πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις στην προβολή της τανίας Bombshell. Οι 3 stars τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους υιοθετώντας η καθεμία ένα τελείως διαφορετικό στιλ.

Η Ashley Greene επίλεξε αστραφτερό see-through παντελόνι και το συνδύασε με ασορτί top και πουκάμισο. Η πανέμορφη ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με Memoire σκουλαρίκια, μαύρες γόβες

και μακιγιάζ σε γήινους τόνους. Το παντελόνι της Ashley Greene είναι μια πολύ όμορφη πρόταση για το ρεβεγιόν και μπορείς να το ταιριάξεις κι εσύ με ένα λευκό πουκάμισο!

H super sexy και άκρως εντυπωσιακή Charlize Theron έκανε ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση επιλέγοντας ένα mini Dior φόρεμα, ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα, Maria Tash σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από τα brands EF Collection και Retrouvai. Το φόρεμα της Charlize Theron είχε πολύ εντυπωσιακό ντεκολτέ και στο τελείωμά του κρόσια, όπως προστάζει η μόδα της σεζόν.

Η Margot Robbie έκανε την πιο ιδιαίτερη στιλιστική επιλογή φορώντας μια υπέροχη ρομαντική τουαλέτα του οίκου μόδας Giambattista Valli. Η ηθοποιός συνδύασε το υπέροχο μοβ φόρεμά της με κοσμήματα Mejuri και ψηλοτάκουνα παπούτσια Aquazzura. Το φόρεμα της Margot Robbie είχε λουλούδια κάτω από το στήθος και η ίδια προτίμησε να φορέσει λίγα κοσμήματα για να μην το «φορτώσει» παραπάνω. Στα μαλλιά της επίλεξε απλό hairstyle, όπως και στο μακιγιάζ της.

Διαβάστε ακόμα: New Hot Trend: Οι 5 τάσεις στα φορέματα που θα φορεθούν πολύ όλο το 2020!- Δες ποιες είναι και επίλεξε αυτές που θα υιοθετήσεις κι εσύ!

5 σέξι τρόποι για να φορέσεις το αγαπημένο σου κοστούμι λίγο πριν τις γιορτές!- Τα κοστούμια θα φορεθούν και φέτος πολύ, γι’αυτό σου δείχνουμε πώς να τα φορέσεις με έναν πιο σέξι τρόπο

Η απίστευτη αλλαγή της Ειρήνης Χρυσανθακοπούλου που πήγε στη Φαίη μας για να τη μεταμορφώσει για μια βραδινή έξοδο με τις φίλες της- Θα πάθεις πλάκα με τη μεταμόρφωσή της!

Keywords
Τυχαία Θέματα