«Το Πάρτυ! Μάικ ο Φασολάκης»: Μεγάλη πρεμιέρα χθες στο Θέατρο Ήβη -Όσοι έδωσαν το παρών (Φωτογραφίες)

Πρεμιέρα στο θέατρο Ήβη έκανε το μεσημέρι της Κυριακής 20/11, η παιδική παράσταση «Το Πάρτυ! Μάικ ο Φασολάκης», σε κείμενο της Μαρί Κωνσταντάτου.

Ο Μάικ ο Φασολάκης, ο αγαπημένος χαρακτήρας των παιδιών, επέστρεψε αυτή τη φορά στη σκηνή του θέατρου Ήβη και κάλεσε τους μικρούς του φίλους σε ένα εντυπωσιακό Πάρτυ!

Το νέο παιδικό μιούζικαλ που έγραψε η Μαρί Κωνσταντάτου και σκηνοθέτησε η Σοφία Σπυράτου, εντυπωσίασε τόσο τα παιδάκια που βρέθηκαν εκεί όσο και τους γονείς τους.

Τη

μουσική και τα τραγούδια για το παιδικό μιούζικαλ έχει γράψει ο Θοδωρής Μαραντίνης. Τον «Μάικ» ενσαρκώνει ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας, ενώ στον ρόλο της «Αγάπης» είανι η Άννα Μάγκου. Μάλιστα, μέσω βίντεο εμφανίζεται και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Στην λαμπερή πρεμιέρα της παιδικής παράστασης βρέθηκε με τους γιους του ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος -μέσα σ’ ΄όλα- ανέφερε πως φέτος θα ασχοληθεί με το θέατρο, αφού εκτός από τη μουσική για «Το Πάρτυ! Μάικ ο Φασολάκης» που έγραψε, θα κάνει στο Θέατρο Παλλάς ένα χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα στα 90s με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και την Μαντώ, ενώ κάνει και τον Elvis Presley στην παράσταση του Σκρουτζ.

Μεταξύ άλλων, την παράσταση παρακολούθηκαν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους, η Γαλάτεια Βασιλειάδη, ο Θανάσης Βισκαδουράκης με τους γιους του, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Κατερίνα Λάσπα με την κόρη της, η Βασιλική Ανδρίτσου και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στην πρεμιέρα της παράστασης βρέθηκε και ο σύντροφος της Μαρί Κωνσταντάτου, Γιάννης Κεντ! Μάλιστα, το ζευγάρι δε δίστασε μετά το τέλος του μεγάλου «Πάρτυ!» να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Παναγιώτης Χατζηδάκης για Γερμανού-Σπυροπούλου: «Η Ναταλία την στήριξε στην αρχή αλλά στην πορεία αισθάνθηκε απειλή»

Τέτα Καμπουρέλη: Αποκάλυψε στο «Πρωινό μας» ότι βγήκε το διαζύγιό της από τον Βασίλη Γκουρούση

Ελένη Ράντου: H απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού και η αντίδρασή της

Keywords
Τυχαία Θέματα