«Το σιχαίνομαι το “Shopping Star”, χαίρομαι που έφυγε η Βίκυ Καγιά»

Η τρίτη μέρα του 32nd Athens Fashion Week ήταν αφιερωμένη στη δημιουργικότητα και το ταλέντο των νέων σχεδιαστών.

Εκεί έδωσε το παρών και ο ο Δημήτρης Στρέπκος, ο οποίος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και -μεταξύ άλλων- εξέφρασε την άποψή του για τις εκπομπές μόδας της ελληνικής τηλεόρασης.

«Δεν θα είχα πρόβλημα να βρεθώ στην κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”, έχω μιλήσει και με άλλα ριάλιτι, αλλά

δεν έτυχε τελικά, θα δούμε», είπε αρχικά ο σχεδιαστής

«Το “Shopping Star” είναι ό,τι χειρότερο, το σιχαίνομαι αυτό το παιχνίδι, συγγνώμη, θα πω την αλήθεια. Χαίρομαι που έφυγε η Βίκυ Καγιά, καλά έκανε. Πειράζει που δεν μου αρέσει; Κι ας έχει νούμερα, το σιχαίνομαι, όλο το παιχνίδι, το concept, είναι λίγο δεύτερο, η Βίκυ μου αρέσει, το παιχνίδι δεν μου αρέσει, είναι δεύτερο», ανέφερε στη συνέχεια ο Δημήτρης Στρέπκος.

Σχετικό βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Happy Day»

Η Βίκυ Καγιά για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Star

«Ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος για διάφορους λόγους και είναι πάρα πολύ παράξενο. Όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Πολύ πιθανόν ένας άλλος επαγγελματίας να έλεγε ότι εφόσον η εκπομπή κάνει πάρα πολύ καλά νούμερα να συνεχίσω. Όμως υπάρχει και το κομμάτι το δημιουργικό και πόσο πολύ κουράστηκες. Αν δεις μέσα σου πως έχει κλείσει προσωρινά, καλό είναι να κάνεις πίσω. Δεν είναι όλα λεφτά και νούμερα στη ζωή.

Ήταν μια απόφαση προσωπική δική μου που την επικοινώνησα στο κανάλι. Φυσικά και έχω προτάσεις αλλά δεν είναι η ώρα για να τις δούμε και να τις εξετάσουμε. Όπως είπα και πριν αυτός ο κύκλος κλείνει, γιατί θεωρώ εγώ για τη δική μου τη ζωή πως χρειάζομαι ένα διάλλειμα για να ξανασκεφτώ και να ξαναφτιάξω την τράπουλά μου.

Για να φτάσω να αφήσω το Shopping Star, το έχω σκεφτεί, το έχω κλάψει, το έχω πενθήσει μέσα μου, το έχω συζητήσει με τους δικούς μου ανθρώπους. Ήθελε μεγάλη διαδικασία να το δεχτώ. Ιδανικά στην τηλεόραση δε θα ήθελα να κάνω τίποτα. Μπήκα 14 ετών και έχω φτάσει 44. Το “δε ξέρω” είναι καλύτερα “να μην κάνω”, οπότε άσε να περάσει λίγος καιρός»,  είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες η Βίκυ Καγιά, όταν έκανε το τελευταίο γύρισμα για το «Shopping Star».

Διαβάστε επίσης:

9 χορτοφαγικές τροφές που θα βάλουν φωτιά στο μεταβολισμό σου

Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά των gay τραυματίζονται από εξωγενείς παράγοντες»

Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για την βάφτιση της κόρης της, Αλεξάνδρας

Keywords
Τυχαία Θέματα