Τόνια Σωτηροπούλου: Η on camera αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη

Σε πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε, η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε ποιός είναι ο μεγαλύτερός της φόβος. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια, ενώ παράλληλα σχολίασε και τη θεωρία που λέει ότι ο γάμος «σκοτώνει» τον έρωτα.

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Ευάνα Ζουμπούρογλου στην κάμερα του «Happy Day» για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση από την Ελένη Χρονοπούλου.

«Ο

μεγαλύτερός μου φόβος είναι να χάσω ανθρώπους που αγαπώ. Είμαι υπερπροστατευτική μαζί τους», αποκάλυψε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Για τον αγαπημένο της και το κομμάτι του γάμου, είπε στη συνέχεια: «Έχω την τύχη να έχω δίπλα μου έναν σύντροφο που μου λέει πάντα την αλήθεια, αλλά όταν αισθάνομαι ότι δε πηγαίνουν καλά τα πράγματα, φωτίζει τα θετικά μου στοιχεία. Μου υπενθυμίζει την πορεία μου και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι συνοδοιπόρος πολύ ουσιαστικός. Γιορτάζει πολύ την επιτυχία μου ακόμα και σε πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά μου. Ο γάμος δεν πιστεύω ότι σκοτώνει τον έρωτα. Ο γάμος είναι μια συνθήκη που σου δίνει ένα συναίσθημα ασφάλειας χωρίς να περιμένεις ότι το έχεις ανάγκη. Όλες οι σχέσεις θέλουν προσπάθεια και δουλειά και όσο πιο πολύ δουλεύεις, τόσο πιο κοντά έρχεσαι με τον άλλον».

Ωστόσο, όταν η ίδια ρωτήθηκε για την υπόθεση Γεωργούλη, αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Ευχαριστώ».

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Βόμβα! Στο φως τα εγκλήματα του Αλέξη -Καταρρέει η Μαργαρίτα

Περικλής Λιανός: Η αποκάλυψη για τις μεταφυσικές εμπειρίες που έχει βιώσει -«Αυτό με κάνει να λέω ότι κάτι υπάρχει, δεν τα ξέρουμε όλα»

Νέα ανατροπή στο «Survivor All Star»: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Keywords
Τυχαία Θέματα