Τραγωδία στην Ίο με δύο 18χρονους Ιρλανδούς να χάνουν τη ζωή τους -Ο ένας πέθανε μόλις έμαθε ότι σκοτώθηκε ο φίλος του

Ένα τραγικό περιστατικό που έχει αναστατώσει όλο το νησί αλλά και ένα ολόκληρο σχολείο στην Ιρλανδία, σημειώθηκε χθες στην Ίο. Δύο παιδιά ηλικίας μόλις 18 ετών, που ήρθαν διακοπές στην Ελλάδα με παρέα για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους, έχασαν τη ζωή τους μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.

Όπως γράφει το cyclades24.gr, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο Μαξ Γουόλς, ένας

από τους περίπου 70 Ιρλανδούς που ταξίδεψαν στην Ίο για διακοπές, άρχισε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ από το μεσημέρι. Φτάνοντας στα ξημερώματα της Κυριακής, ο Μαξ αποφάσισε να επιστρέψει στο κατάλυμά του με τα πόδια. Όταν οι φίλοι του γύρισαν στο δωμάτιο και δεν τον βρήκαν, κάλεσαν την αστυνομία καθώς είχε περάσει πολλή ώρα.

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν τον 18χρονο νεκρό σε γκρεμό με χτύπημα στο κεφάλι και το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Μαξ να έχασε την ισορροπία του λόγω μέθης με το τραγικό αυτό αποτέλεσμα.

Η τραγωδία για την παρέα των Ιρλανδών, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Οι φίλοι του Μαξ που ενημερώθηκαν πρώτοι για τον θάνατό του βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να πρέπει να μεταφέρουν την είδηση και στους υπόλοιπους. Ακούγοντας τα δυσάρεστα νέα, ένας άλλος 18χρονος ονόματι Άντριου Ο’ Ντόνελ υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ο Άντριου αντιμετώπιζε χρόνια καρδιολογικά προβλήματα και δεν άντεξε στο άκουσμα της απώλειας του φίλου του, όπως επιβεβαιώνεται και από τους Irish Times.

Σε ανακοίνωσή του το σχολείο όπου φοιτούσαν οι δύο νέοι αναφέρει:

«Μια ημέρα τεράστιας θλίψης για το σχολείο. Δύο μαθητές του Leaving Cert έχασαν τη ζωή τους ενώ έκαναν διακοπές στην Ελλάδα σε μια ”καταστροφική απώλεια” για το πρώην σχολείο τους.

O Max ήταν μια συνεχής πηγή θετικότητας, ενθάρρυνσης και διασκέδασης για όλους τους γύρω του. Ήταν εξαιρετικά δημοφιλής τόσο στο προσωπικό όσο και στους φοιτητές, και ένας φανταστικός υποστηρικτής των ομάδων μας κατά τη διάρκεια των διαφόρων εκστρατειών κυπέλλου. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Max σε αυτή τη φοβερή στιγμή και με τους φίλους του που βίωσαν μια τέτοια συγκλονιστική απώλεια τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο Andrew δεν ήταν μόνο ένας δημοφιλής συμμαθητής και φίλος, αλλά ένα περήφανο και αφοσιωμένο μέλος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ήταν ευγενικός με τους γύρω του, ειλικρινής σε όλες του τις προσπάθειές του και σπουδαίος αδερφός. Ο Andrew θα λείψει πολύ σε όλους όσοι είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν».

Πηγή: Intronews.gr

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Το τέλος βάφεται με αίμα -Μακελειό, αποκαλύψεις, εκδίκηση και χωρισμός στο φινάλε

Μαρία Ιωαννίδου: Σοκάρει μιλώντας για τον καρκίνο -«Έμεινα καραφλή και έλεγα πως θα περάσει»

Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης του θρυλικού συγκροτήματος «Idols»

Keywords
Τυχαία Θέματα