Τραϊάνα Ανανία: «Αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω θα κλείσουν πολλά σπίτια, αλλά…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε σήμερα το πρωί η Τραϊάνα Ανανία.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη πίστη της στο θεό, στον λόγο που η μεγαλύτερη σχέση που έχει κάνει κράτησε μόλις 6 μήνες, αλλά και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

«Πιστεύω πολύ στον Θεό, σε βοηθάει να κάνεις αυτό που είσαι γεννημένος. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρολό από το πρωί που ξυπνάω μέχρι το βράδυ, είναι ένας τρόπος να προσπαθώ να είμαι σε αβλάβεια. Επειδή έχω πολύ θυμό, η πίστη με βοηθάει να τον καταπίνω. Ήμουν σε χριστιανικό

σχολείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αντί να βοηθάει να πιστεύεις «σαμπόταρε» την πίστη σου», είπε αρχικά.

Για το κίνημα #metoo απάντησε: «Μακάρι να βγουν και άλλα. Έχει βγει μόνο το 20% και μακάρι να βγει και το άλλο 80%. Μακάρι να ανοίξει και ο χώρος του τραγουδιού, αλλά δεν πρόκειται γιατί είναι πολύ κλειστός χώρος και όλοι γνωρίζουν τι έχουν κάνει. Είπα πως αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί νομικά δεν θα βρω το δίκιο μου».

Τέλος, για την μεγαλύτερα σχέση της, η Τραϊάνα Ανανία τόνισε πως «ο έρωτας στη ζωή μου παίζει πρωταρχικό ρόλο, τον βάζω πάνω από όλα. Η μεγαλύτερή μου σχέση έχει κρατήσει 6 μήνες, η ορμόνη του έρωτα δεν αντέχεται να υπάρχει στον οργανισμό, υπάρχουν συνέπειες».

Διαβάστε ακόμα:

Πόπη Τσαπανίδου: Παραιτήθηκε από το Open -Η ανακοίνωση του καναλιού

Αλεξία Τράικο: Η εξομολόγηση της νικήτριας του GNTM για την μητέρα της -«Δεν έχουμε καλές σχέσεις»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αντίδρασή τους όταν ρωτήθηκαν αν θα πάνε ως ζευγάρι στο «Survivor All Star»

Keywords
Τυχαία Θέματα