Κώστας Τσουρός: Η on air απάντηση στις δηλώσεις του Μαυρικίου -«Δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα είπε, δεν ήμασταν φίλοι»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (27/12) στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τη σχέση του με την Ιλάειρα Ζήση από διάφορους πανελίστες, τονίζοντας μάλιστα πως με τον Κώστα Τσουρό υπήρξαν φίλοι μέχρι που ξεκίνησε να τους σχολιάζει με αφορμή τον έρωτά τους.

«Ήμασταν φίλοι μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε να σχολιάζει αρνητικά τον έρωτά μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φιμώσω αυτό που αισθάνομαι. Του έστειλα μήνυμα και του είπα “τι πρόβλημα υπάρχει;”. Βγήκε την επομένη για να το πουλήσει όλο αυτό, αντί να μου

στείλει ένα μήνυμα όπως του έστειλα κι εγώ. Και το είπε δημόσια στον αέρα ότι “ο Μαυρίκιος μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε το λόγο”», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Ο Κώστας Τσουρός απάντησε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» στα λεγόμενα του Μαυρίκιο Μαυρικίου, τονίζοντας πως αισθάνεται άβολα και πως ισχύουν τίποτα απ’ όσα είπε.

«Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που κάνουμε νούμερα. Αισθάνομαι λίγο άβολα γιατί ότι είπε ο Μαυρίκιος είναι ότι να ‘ναι. Δεν ισχύει τίποτα απ’ ότι είπε. Είπε ότι μου έστειλε μήνυμα και δεν του απάντησα. Δεν μου έστειλε μήνυμα ο Μαυρίκιος, με είχε πάρει τηλέφωνο και του είχα μιλήσει και το είχα πει κι εδώ τότε.

Ότι με πήρε χθες τηλέφωνο και μου είπε ότι “κάνουμε το γύρισμα με το μανικιούρ-πεντικιούρ και ελπίζω να μην ζοριστείς στον αέρα που θα το δεις”. Και του είχα πει στο τηλέφωνο ότι “επειδή δεν μου αρέσει να λέω ψέματα, θα πω στον αέρα ότι με πήρες τηλέφωνο” και μου είπε “ναι, πες το, δεν με πειράζει”.

Και τώρα βγαίνει σε μια εκπομπή και λέει ότι μου έστειλε μήνυμα, ότι δεν του απάντησα στο μήνυμα, ότι το εκμεταλλεύτηκα για να κάνουμε νούμερα και ότι ήμασταν φίλοι. Φίλοι δεν ήμασταν, γνωστοί ήμασταν. Για μένα η φιλία είναι ιερό πράγμα. Εν τω μεταξύ, είχε ξεχάσει και το όνομά μου, είπε ο Κώστας, δεν θυμόταν.

Αν ο Μαυρίκιος θεωρεί ότι επειδή άρχισα να σχολιάζω αρνητικά τον έρωτά τους πλέον δεν έχουμε καλή σχέση, ας το θεωρεί. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μαυρίκιο. Να βγαίνει και να λέει ότι τον εκμεταλλευτήκαμε, το ότι εγώ είπα ότι μου έστειλε και δεν μου έστειλε και δεν απάντησα και τέτοια, είναι τουλάχιστον γελοίο, συγγνώμη ρε Μαυρίκιε», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Διαβάστε ακόμα:

Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κάκκαβα: Βαρύ πένθος για το ζευγάρι -Η σπαρακτική ανάρτηση του δημοσιογράφου

Ανδρέας Μικρούτσικος: Απών για δεύτερη ημέρα από το «Super Κατερίνα» -Η αναφορά της Καινούργιου για την υγεία του

Ρούλα Σταματοπούλου: «Είναι πολύ σκληρό όταν ακούς την καρδιά του παιδιού μετά να το χάνεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα