Τραϊάνα Ανανία: Ξεσπά μετά τον ξέφρενο χορό της στην Ικαρία – «Τραβάτε στον ψυχολόγο σας»

Η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε χτες (26/8) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει ξέφρενα σε ένα πανηγύρι στην Ικαρία. Η ίδια συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα μακροσκελές κείμενο, μέσω του οποίου εξήγησε γιατί ενοχλήθηκε από τη στάση των ανθρώπων που ζουν εκεί.

«Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά. Σ’ όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Κλασικό ελληνικό στάϊλ: κουτσομπολιό, θάψιμο τον διπλανό, πίνω και τρώω σα ζώο και δε χορεύω έξαλλα

να μη με πουν γκει ή π@@τ@ν@. Κι αν φορέσεις ένα πολύχρωμο μπουφάν και σκούφο επειδή κρυώνεις, σου κάνει μπουλιγκ όλο το χωριό και σε σχολιάζουν κατάμουτρα. Είπα “χωριό” γιατί ένα χωριό είναι με γύρω γύρω θάλασσα..

Πήγα σε τόσα πανηγύρια και πουθενά ο “τρελός του χωριού”. Πήγα σε τόσα πανηγύρια και κανένας “για τα πανηγύρια”. Και σεις οι χίπηδες μη γίνεστε τόσο ρατσιστές με αυτούς που δεν είναι χίπηδες. Γενικά ανοίξτε τον εγκέφαλο σας άπαντες… Παλεύω να κρατήσω το μπρίο μου σε αυτό το χωριό με θάλασσα φορώντας το μίνι μου και τα λευκά μου τακουνάκια. “Κολώνω να πάω να χορέψω μόνη μου ότι να ναι μεσ’τη μέση;”, ρώτησα τον Γιάννη.. “Όχι, αφού είσαι τρελή” …. Σας παρουσιάζω τη τρελή του χωριού», έγραψε η ίδια στη λεζάντα του post της.

Η απάντηση της Τραϊάνας Ανανία σε αρνητικό μήνυμα που έλαβε

Η ίδια απενεργοποίησε τα σχόλια στο βίντεο με τον χορό της, αλλά επέλεξε να δημοσιεύσει στο stories της ένα αρνητικό μήνυμα που έλαβε για το εν λόγω post, δίνοντας ταυτόχρονα και την απάντησή της.

«Γιατί είσαι εσύ διάσημη είπαμε; Καλέ κολλητή, γιατί απενεργοποιείς τα σχόλια από το βίντεο; Θέλουμε δικαίωμα σχολιασμού σε όλα τα βίντεό σου. Μην είσαι εγωίστρια», ήταν το μήνυμα που έλαβε η ηθοποιός στο προφίλ της.

«Sorry παιδιά, είμαι διακοπές. Ό,τι θέλετε να μάθετε για μένα, τραβάτε στο Wikipedia. Αν θέλετε να βγάλετε το hate σας, τραβάτε στον ψυχολόγο σας. Ευχαριστώ» απάντησε η Τραϊάνα Ανανία.

Διαβάστε επίσης:

Πάρνηθα: Θρίλερ με το καμένο κρανίο στην Χασιά – Τι αναμένεται να δείξουν οι έρευνες

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για Σταυροπούλου- Μπάρκα: «Μην κάνουμε διαχωρισμούς που θέτουν ερωτήματα»

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της στην Κρήτη -Οι φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Keywords
Τυχαία Θέματα