Τριαντάφυλλος: Μπαίνει στο «Survivor All Star» – «Ζαλίζει» η αμοιβή του

Ο Τριαντάφυλλος αποτελεί ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί ξανά και ξανά για το «Survivor All Star», ωστόσο ο ίδιος παραμένει ακόμα εκτός παιχνιδιού και συνεχίζει τα live του εντός και εκτός συνόρων. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε πολλές συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής του reality επιβίωσης, υπήρξε σκληρή διαπραγμάτευση, όμως μέχρι σήμερα ήταν αναπάντητο το ερώτημα, αν θα μπει ή όχι στο «Survivor All Star».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του

Γρηγόρη Μπάκα στο «Πρωινό», ο Τριαντάφυλλος πρόκειται τελικά να μπει στο παιχνίδι μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Ατζούν Ιλίτζαλι. Ειδικότερα, μόλις ο τραγουδιστής επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αυστραλία θα ετοιμάσει αποσκευές για Άγιο Δομίνικο. Φαίνεται πως οι διαφωνίες ανάμεσα στις δύο πλευρές λύθηκαν και έτσι κατέληξαν σε μια συμφωνία αρεστή και στους δύο.

Όσον αφορά τώρα στο οικονομικό κομμάτι, ο δημοσιογράφος δήλωσε πως ο Τριαντάφυλλος θα παίρνει περισσότερα χρήματα από τους υπόλοιπους παίκτες, που αμείβονται με 5.000€ την εβδομάδα, αναφέροντας πως εκείνος θα πάρει τα διπλά. Ο ίδιος δεν δέχεται να συμμετάσχει με λιγότερα από 10.000€ την εβδομάδα, συνεπώς 40.000€ τον μήνα.

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Παππά: Η εξομολόγηση για την εγγονή της -«Ο ερχομός της μικρής Χριστίνας είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί»

 Δήμητρα Ματσούκα: «Έκανα 2-3 κάστινγκ για το εξωτερικό που στέφθηκαν από απόλυτη αποτυχία»

 Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το τρυφερό βίντεο αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του

Keywords
Τυχαία Θέματα