Τριαντάφυλλος για τη βαφτιστήρα του: «Μεγαλώνεις ένα παιδί για να έρθει κάποιος να στο σκοτώσει;»

Αντιμέτωπη με ένα τραγικό γεγονός ήρθε η 22χρονη βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου, η Χριστίνα Σωτηρίου, καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο. Η νεαρή κοπέλα πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 33χρονου, ο οποίος τη χτύπησε, κοπανώντας τη στον τοίχο, προκαλώντας της βαριά τραύματα.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το περιστατικό, ξεσπώντας δημόσια κατά του ανθρώπου που έφερε τη βαφτιστήρα του σε αυτή τη θέση. «Η οικογένεια της βαφτιστήρας μου, επειδή με αγαπάει πάρα πολύ και επειδή είχα τα live,

δε μου είχε πει τι είχε συμβεί για να μη στεναχωρηθώ και το έμαθα τη Δευτέρα. Μιλάω με τη Χριστίνα, είναι πολύ χάλια και γενικά αυτό που έγινε είναι ένα τραύμα τεράστιο για τη μικρή», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Και συνέχισε: «Μεγαλώνεις ένα παιδί με πολύ κόπο, τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, το σπουδάζεις και έρχεται κάποιος γιατί έχει πιει, γιατί δεν αντέχει να είναι καψούρης, γιατί ζηλεύει, και πάει και στο χτυπάει στον τοίχο; Στον τοίχο; Ο θάνατος ήταν εκεί. Απλά έτυχε να μη σκοτωθεί η Χριστίνα».

Σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου να τιμωρήσει τον 33χρονο με τριετή φυλάκιση με αναστολή, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Ικανοποιημένος δεν είναι κανένας από την απόφαση του δικαστηρίου. Έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα οργής. Δε μπορεί κάποιος να χτυπάει έτσι κάποιον άλλο και παρά τρίχα να γλιτώνει από τον θάνατο… Αν δε βγει η φάτσα του και το όνομά του, αυτός θα ξαναβγεί εκεί στη Ρόδο, θα ξαναπάει σε κλαμπ, θα γνωρίσει άλλο κοριτσάκι. Το κοριτσάκι αυτό θα είναι τυχερό σαν τη βαφτιστήρα μου;».

Διαβάστε ακόμα:

 Έλενα Χριστοπούλου: «Ο Κώστας Φραγκολιάς είχε πει ότι δεν του αρέσει τίποτα επάνω μου»

 Survivor All Star: Αυτοί είναι οι πέντε νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

 Δημήτρης Παπανώτας για τη συνάντηση με την Ιωάννα Μαλέσκου: «Έκανα τα παράπονά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα