Τριαντάφυλλος: Η απάντηση για τη συμμετοχή στο «All Star Survivor» – «Παίζει ρόλο και το οικονομικό…»

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το ενδεχόμενο να είναι ένας από τους παίκτες που θα ταξιδέψουν ξανά στον Άγιο Δομίνικο, λαμβάνοντας μέρος στο «All Star Survivor». Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με το κανάλι ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να συμμετέχει στο Survivor ως παρουσιαστής.

«Κάνω πολύ σκληρή προπόνηση για 20αρι αλλά για το “All Star Survivor”

δεν μπορώ να πω κάτι. Έχουμε μιλήσει αλλά δεν έχουμε βρει τίποτα. Δεν τα έχουμε βρει. Αν τα βρούμε, θα δω. Είναι πολύ δύσκολο να φύγω πάλι λόγω του παιδιού και της οικογένειας αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ. Εννοείται παίζει ρόλο και το οικονομικό», εξήγησε ο Τριαντάφυλλος σχετικά με τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης.

Όταν ρωτήθηκε για το σενάριο να λάβει μέρος ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον νέο κύκλο του Survivor, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: «Ο Ντάνος έχει γράψει ιστορία σε αυτό το παιχνίδι. Γιατί να μην μπει;».

Τέλος, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για το αν θα παρουσίαζε το reality επιβίωσης: «Δεν θα πήγαινα ως παρουσιαστής και να πάρω τη θέση του Γιώργου Λιανού. Θα πήγαινα, όμως, ως συμπαρουσιαστής, όπως ήταν τότε ο Γιώργος με τον Σάκη. Μετά από χρόνια θα το έκανα αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

 Αργυρός – Ρουβάς, Καρράς – Πάολα κι όσα άλλα σχήματα θα δούμε τον φετινό χειμώνα

 Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία»

 Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντησή της, μετά τις ευχές των πρώην της για την εγκυμοσύνη

Keywords
Τυχαία Θέματα