Τζένη Μπαλατσινού -Βασίλης Κικίλιας: Αγκαλιασμένοι στον Εθνικό Κήπο ανήμερα της Πρωτομαγιάς -Φωτογραφία

Πολλοί ήταν οι γνωστοί Έλληνες που εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς για να περάσουν ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Κικίλιας με την Τζένη Μπαλατσινού. Ο Υπουργός Τουρισμού και η εκλεκτή της καρδιάς τους δεν ταξίδεψαν κάπου, ωστόσο σήμερα απόλαυσαν την βόλτα τους Εθνικό Κήπο.

Μάλιστα, ο Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του. Όπως

θα δείτε και εσείς παρακάτω, το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο και λάμπει από ευτυχία.

«Καλή Πρωτομαγιά σε όλες και σε όλους από τη βροχερή σήμερα Αθήνα μας!», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στη λεζάντα της ανάρτηση του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)

Λίγες μέρες πριν από το Πάσχα, ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές. Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος αναφέρθηκε με πολύ τρυφερή λόγια στη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και στον γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο.

«Είναι και σύντροφος και σύζυγος και μαμά. Ήταν και είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Δεν είναι και εύκολο να κάνει καριέρα με μένα δίπλα της. Άφησε πολλά πράγματα πίσω της. Και την τηλεόραση και τα sites της και ό, τι υπήρχε. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να πει κάποιος το παραμικρό.

Προσπαθεί να κάνει άλλα πράγματα και τα κάνει πάντα πετυχημένα. Η ίδια ιεραρχεί τα πράγματα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μαμά και σύντροφος. Είναι απίστευτο πως τα προλαβαίνει όλα μέσα στη μέρα», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Σχετικά με τον γιο τους, ο Υπουργός Τουρισμού εξομολογήθηκε: «Και με τον γιο μας – φυσικά θα βοηθήσω – και θα αλλάξω και τις πάνες και θα κάνω αυτά που πρέπει και είναι χαρά όλο αυτό. Ωραίες, προσωπικές στιγμές γιατί ο χρόνος περνά γρήγορα και μεγαλώνουν τα παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αντέδρασε on camera -«Γιατί δεν μιλάτε με την Καγιά; Είναι τόσο άβολο για μένα αυτό»

Survivor All Star: Κωνσταντινίδης για Βασάλο -«Έτσι έχει καταφέρει να μην ψηφίζεται»

Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (1-7/5)

Keywords
Τυχαία Θέματα