Τζένη Μελιτά: Χόρεψε ζεϊμπέκικο στον γάμο της! Βίντεο

Αξέχαστη θα μείνει η χθεσινή ημέρα στη Τζένη Μελιτά και στον Σπύρο Μαργαρίτη, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και γιόρτασαν την αγάπη τους περιτριγυρισμένοι από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Το γνωστό ζευγάρι περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία αυτή την ημέρα και έτσι τους τελευταίους μήνες οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις, ώστε να είναι όλα έτοιμα την ημέρα του γάμου. Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2014 και έτσι τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα συμπληρώσουν δέκα χρόνια κοινής πορείας.

Μετά τη ρομαντική τελετή ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι κι όλοι μαζί δείπνησαν,

τραγούδησαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση του Κώστα Μπίγαλη, ο οποίος ανέλαβε να ψυχαγωγήσει τους καλεσμένους και φυσικά το νιόπαντρο ζευγάρι με τις επιτυχίες του.

Η Τζένη Μελιτά χόρεψε ζεϊμπέκικο στον γάμο της

Από τη λίστα με τους καλεσμένους του γάμου δεν απουσίαζε η στενή φίλη και σεφ της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» Γωγώ Δελογιάννη, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυπα από τον γάμο και τη δεξίωση που ακολούθησε.

Σε ένα από αυτά βλέπουμε τη Τζένη Μελιτά να χορεύει ζεϊμπέκικο, έχοντας τριγύρω της αγαπημένα πρόσωπα να της χτυπούν παλαμάκια και να τραγουδούν. Όπως θα δείτε, η παρουσιάστρια άλλαξε για τρίτη φορά ντύσιμο, επιλέγοντας για το κλείσιμο της βραδιάς μια ολόσωμη φόρμα με ανοιχτή πλάτη, ενώ τα μαλλιά της τα έπιασε μία αλογοουρά.

Διαβάστε ακόμα:

 Έγκυος η Κατερίνα Στικούδη! Η ανακοίνωση στη συναυλία της Christina Aguilera

 Τζένη Μελιτά – Σπύρος Μαργαρίτης: Παντρεύτηκαν! Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο

 Παντρεύτηκε η Τζένη Μελιτά! Η πρώτη φωτογραφία με το νυφικό

Keywords
Τυχαία Θέματα