Τζένη Μελιτά: Η νέα φωτογραφία από την πρόβα νυφικού

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης πρόκειται να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι του 2023 και βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες! Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να σχεδιάζει εδώ και χρόνια τον γάμο του, ωστόσο λίγο ο κορονοϊός και λίγο οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του, δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Η

παρουσιάστρια της ΕΡΤ και ο ραδιοφωνικός παραγωγός μετρούν σχεδόν μια δεκαετία μαζί και έφτασε η στιγμή να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να γιορτάζουν την αγάπη τους, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους τους. Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που κρατάνε πολύ χαμηλούς τόνους.

Η Τζένη Μελιτά μπορεί κάθε μεσημέρι να βρίσκεται στο πόστο της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», ωστόσο παράλληλα με τη δουλειά ασχολείται και με τις ετοιμασίες του γάμου της. Πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την πρόβα νυφικού.

Προφανώς, η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε τη νυφική δημιουργία που θα φορέσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα, ωστόσο μας έδειξε το πέπλο της, το οποίο είναι μακρύ και πολύ ρομαντικό.

«Κάποιες πρόβες», έγραψε η Τζένη Μελιτά στην ανάρτησή της.

«Είμαστε στα 9 χρόνια και πάμε στα 10. Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας. Με πολλή δουλειά προσωπική ο καθένας, έχουμε κάτσει και έχουμε πει ο ένας στον άλλο: “Έλα να τα βάλουμε κάτω. Θέλουμε να προσπαθήσουμε;” Και το έχουμε καταφέρει. Έρχονται τα πολύ ωραία σιγά – σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου. Ετοιμάζουμε κάτι μικρό με λίγους και πολύ αγαπημένους», έχει δηλώσει η Τζένη Μελιτά για τον γάμος της με τον Σπύρο Μαργαρίτη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Στον τάφο του η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη εννέα μέρες μετά από τον θάνατό του

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» από Κούγια – «Πάσχει από γονιδιακό νόσημα, μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών της»

Στάθης Σχίζας: Μιλάει πρώτη φορά για τη συνάντηση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου -«Υπήρχε αμηχανία»

Keywords
Τυχαία Θέματα