Τζένη Θεωνά: «Μετά τον ερχομό του παιδιού υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου»

H Τζένη Θεωνά παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου. Η γνωστή ηθοποιός και οικοδέσποινα του «Μαμά-δες» μίλησε για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη, τη μητρότητα και την αγάπη που έχει στον 3,5 ετών γιο τους, Αρίωνα.

«Μετά τον ερχομό του παιδιού, καμία έννοια δεν έχει το ίδιο περιεχόμενο. Από τη μία λες ‘’τι έχω κάνει στη ζωή και μου αναλογεί αυτή η αγάπη’’ που σου δίνει το

παιδί σου και από την άλλη νιώθεις ενοχές για τα αυτονόητα. Οι μπαμπάδες έχουν έναν καταπιεστικό ρόλο, του δυνατού. Το συναίσθημα τους επετράπη τα τελευταία χρόνια», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

«Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τζένη Θεωνά εξήγησε γιατί κινδυνεύει μια γυναίκα να μην γίνει πότε ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό της μετά τον ερχομό ενός παιδιού.

«Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου. Δεν το περίμενα, πίστευα ότι θα ήθελα έναν άντρα αυτοκόλλητο. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω ότι ο σύντροφός μου κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ο Δήμος έχει άγχος με το παιδί. Τον άκουγα μια μέρα να του λέει να περιμένει να πάω εγώ για να φάει ένα αμύγδαλο.

Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι. Θέλει δουλίτσα. Όταν ο Δήμος μου λέει ‘’είσαι πολύ καλή μητέρα’’ ή ‘’θα ήθελα να έχω μια μαμά σαν εσένα’’ είναι πολύ μεγάλο κομπλιμέντο. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι ήμουν ζευγάρι με τον γιο μου, Αρίωνα. Το είχα χάσει. Πηγαίνω στο μαγαζί, βλέπω τον Δήμο και λέω ‘’αυτός είναι’’», εξήγησε  η Τζένη Θεωνά.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Τάκης Καραγκούνιας κατά Μελίνας Μεταξά -«Ανοίγεις την πόρτα και φεύγεις»

Ρούλα Σταματοπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση του γιου της

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η οργισμένη απάντηση στην Καινούργιου -«Από σεβασμό στο κανάλι δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου»

Keywords
Τυχαία Θέματα