Βαλαβάνη – Μόργκαν: Νέο κοινό ταξίδι μετά την επιστροφή του Βασάλου στην Ελλάδα (Φωτογραφίες)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως έχουν τραβήξει οριστικά χωριστούς δρόμους, αν και έχουν αποφασίσει να μην αποκαλύψουν το γεγονός δημόσια. Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί για τη σχέση τους όλο αυτό το διάστημα.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει βρει αλλού τον έρωτα και συγκεκριμένα στο πρόσωπο του Γρηγόρη Μόργκαν. Πιο συκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Πρωινό μας» ότι η γνωστή δημοσιογράφος έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της και ότι βρίσκεται

σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, τον οποίο θυμόμαστε από το «Nomads» και τη σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και ο Γρηγόρης Μόργκαν δεν έχουν μιλήσει ακόμη ανοιχτά για τη σχέση τους, ωστόσο μέσα από τα social media έχουμε δει πως έχουν κάνει αρκετά κοινά ταξίδια σε αγαπημένους προορισμούς, όπως Χαβάη, Τήνο και Σαντορίνη. Με αυτό τον τρόπο οι δυο τους επιβεβαιώνουν τα ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν σε νέο κοινό ταξίδι

Αυτή τη φορά, κατά την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το «Surrvivor All Star», το φημολογούμενο ζευγάρι αποφάσισε να πάει διακοπές στη Νάξο για να χαλαρώσει και να απολαύσει όμορφες στιγμές.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε μια φωτογραφία από το λιμάνι της Νάξου, ενώ ο Γρηγόρης Μόργκαν απαθανάτισε τον Ναό του Απόλλωνα στην Πορτάρα.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις τους: 

View this post on Instagram

A post shared by Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)



Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινημένη στο ετήσιο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη -Φωτογραφίες

Τριαντάφυλλος: Ξεκαθαρίζει για τη φιλία του με Κατσούλη και Ρουμελιώτη -«Δεν θέλω καμία σχέση»

Συγκινημένη η Ελένη Τσολάκη: Αυλαία για το Open Weekend -«Μερικοί μπορεί να μην ξαναβρεθούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα