Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας: «Πάντα η πίστη είναι μεγάλο δεκανίκι»

Τη Βάνα Μπάρμπα υποδέχτηκε η Τατιάνα Στεφανίδου στο πλατό του «T-live» και έκαναν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο αυτοάνοσο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο μπορεί και διαχειρίζεται με στόχο να το ξεπεράσει.

«Πέρασα ένα θέμα υγείας, το οποίο πάει πάρα πολύ καλά. Να πούμε σε όλον τον κόσμο που περνάει άσχημες στιγμές ότι ένα μεγάλο δεκανίκι είναι η πίστη πάντα και ένα

άλλο η σωστή πρόληψη στα θέματα υγείας. Η πίστη είναι πολύ μεγάλο πράγμα.

Όλα αυτά τα 13 χρόνια περάσαμε δύσκολα. Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν αντέχει άλλο. Όλα αυτά βγαίνουν, το σώμα είναι ο ναός της ψυχής και ξαφνικά σκάνε», ήταν τα πρώτα λόγια της Βάνας Μπάρμπα.

Και συνέχισε: «Είμαι μία από τις ανεξάρτητες γυναίκες, δεν είμαστε πολλές. Δύσκολη η καλογερική. Επέλεξα να είμαι ο άντρας της ζωής μου. Δεν ήταν εύκολο να βρω ένα σύντροφο για να στηριχτώ. Όταν είναι κάτι επιλογή σου πρέπει να το στηρίξεις. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Δεν με κατατρώει όχι».

Όταν ρωτήθηκε για το αν η κόρη της τρόμαξε και πώς διαχειρίστηκε το πρόβλημα της υγείας της, η Βάνα Μπάρμπα εξομολογήθηκε: «Η κόρη μου είναι πολύ δυνατή. Δεν έχω κάτι σοβαρό για να τρομάξει. Αλλά η αγάπη του παιδιού είναι σημαντική γιατί είναι πάντα εκεί».

Διαβάστε ακόμα:

 Εριέττα Κούρκουλου: Έφτιαξε με τον γιο της ψωμί και ιδού το αποτέλεσμα!

 Αθηνά Οικονομάκου: Το άλμπουμ από τα 2α γενέθλια της κόρης της, Σιέννα

 Βότκα Μολότοφ του Νηλ Σάιμον βασισμένο στα διηγήματα του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ

Keywords
Τυχαία Θέματα