Βασίλης Μπισμπίκης: Φιλάει τη Δέσποινα Βανδή στο στόμα και της εύχεται για τα γενέθλιά της

Όπως λέει και ένα γνωστό τραγούδι, ο έρωτας ακούει στο όνομά τους! Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης περνούν μαζί αυτό το καλοκαίρι, συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές. Η τραγουδίστρια έχει κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις, ωστόσο στα μεγάλα κενά της απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τον σύντροφό της.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι αχώριστοι και, μάλιστα, εδώ και περίπου μία εβδομάδα χαίρονται

τις διακοπές τους σε ένα από τα πιο αγαπημένα τους νησιά, την Κρήτη. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τα social media, καθώς μοιράστηκαν διάφορα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Στις 22 Ιουλίου, η τραγουδίστρια είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα παιδιά της. Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να είναι πλέον ενήλικη και να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, αυτό, όμως, δεν ισχύει για τον μικρότερο αδερφό της, Γιώργο, τον οποίο οι γονείς του προστατεύουν από την έκθεση.

Δύο ημέρες μετά τα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης αποφάσισε να της ευχηθεί δημόσια, ανεβάζοντας στο προφίλ του στο Instagram μια πολύ τρυφερή και γεμάτη έρωτα φωτογραφία τους. Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι στη θάλασσα και ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis)

«Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Τζωρτζίνα Λιώση για το Μάτι: «Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ, κάηκε το σπίτι μας»

 James Καφετζής – Ρόδος: Η φωτιά έκαψε το αυτοκίνητό του; Η ανάρτησή του

 Συγκινεί η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Τι γιορτή να κάνω σε έναν τόπο που κλαίει πάνω από τις στάχτες του»

Keywords
Τυχαία Θέματα