Δημήτρης Φιντιρίκος: Η πρώτη αντίδραση μετά τα «καρφιά» της Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τη διαρροή κάποιων φωτογραφιών της αθλήτριας από το «Survivor All Star», στις οποίες τρώει σάντουιτς.

Οι εν λόγω φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με την Κατερίνα Δαλάκα να ξεσπά δημόσια και να φωτογραφίζει τον Δημήτρη Φιντιρίκο ως υπεύθυνο. Η αθλήτρια έριξε το «καρφί» της μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.

 Η
Κατερίνα Δαλάκα ξεσπά με αφορμή τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Twitter και τη δείχνουν να τρώει στον Άγιο Δομίνικο

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον μπάτμαν, που ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες που τρώω τα σάντουιτς, στο Twitter, μετά από 7 μήνες. Ανέβηκαν τώρα αυτές οι φωτογραφίες, γιατί άραγε αυτό το expose; Βέβαια από την άλλη, έλεγα την αλήθεια παιδιά, σάντουιτς έφαγα.

Ούτε χωριάτικες, ούτε πιτόγυρα. Αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά, στου local και στου ανθρώπου που πλήρωσε τα σάντουιτς για να φάω εγώ. Φιλάκια. Τα συμπεράσματα δικά σας», έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα στην ανάρτησή της.

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Φιντιρίκου με τη σπόντα της Κατερίνας Δαλάκα

Το πρωί της Δευτέρας, ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε στο «Καλοκαίρι yes» ότι επικοινώνησε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο με αφορμή τις φωτιές που ξέσπασαν στη Ρόδο. Ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, με τον Τριαντάφυλλο να αναφέρει στον αέρα του OPEN πως δεν θα έκανε ποτέ τίποτα τέτοιο.

«Χθες με πήρε ο Δημήτρης τηλέφωνο να μου πει για τις φωτιές για τη Ρόδο γιατί ανησυχεί. Είμαστε φίλοι. Και κάτι πήγα να του πω και μου απάντησε “εδώ ο κόσμος καίγεται, θα ασχοληθώ με τα σάντουιτς της Κατερίνας;”.

Δεν ήθελε να μιλήσει αλλά ξέρω ότι την αγαπάει υπερβολικά και όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι έβγαλε ο ίδιος εισιτήρια για εκείνη, τα πλήρωσε για να έρθει η Κατερίνα κοντά του.

Και με είχε πάρει τηλέφωνο να πάμε στο αεροδρόμιο μαζί αλλά εγώ έλειπα. Κάνει πολλά πράγματα για την Κατερίνα, την αγαπάει, τη λατρεύει, δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακό για την Κατερίνα. Είναι δυνατόν κάποιος που λατρεύει έναν άνθρωπο να το κάνει αυτό δημόσια; Δεν θα το έκανε ποτέ ο Δημήτρης αυτό», ήταν τα λόγια του Τριαντάφυλλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάββας Πούμπουρας: Ταξίδεψε άρον άρον στη Ρόδο – Το μήνυμα για βοήθεια

 Τριαντάφυλλος: Ο ξάδερφός του πάλεψε με τις φλόγες στη Ρόδο – Φωτογραφία

 Μαρία Μενούνος: Η τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους

Keywords
Τυχαία Θέματα